Klubb 1904 – Din resa mot vår framtid

Tittar vi tillbaka ser vi bildandet 1904, 18 SM-guld, internationella framgångar, några av de största profilerna i svensk fotboll och en folklig förankring som är unik i svensk idrott.
Ser vi framåt handlar det om fler titlar, en tydligare satsning på vår akademi, nya landslagsspelare och fortsatt magiska fotbollsfester på Gamla Ullevi.

Vad sägs exempelvis om att 2021 fira staden Göteborgs 400-årsjubileum med ett guld på Götaplatsen?

Klart du ska och vill vara med på den resan.

Genom att bli medlem i Klubb 1904 – och därmed samarbetspartner till landets mest framgångsrika och populära fotbollsförening – hjälper du oss en bra bit på den väg vi ska gå.

Ditt medlemskap för 2018 kostar 2995 kronor och innehåller följande:

  • 8 sittplatsbiljetter till valfri allsvensk hemmamatch på Gamla Ullevi 2018. I vår egen borg är stämningen elektrisk varje gång ett blått och vitt gäng springer in till tonerna av ”Snart skiner Poseidon”. Biljetterna gäller till grön sektion och i mån av plats. Först till kvarnprincipen gäller. Biljetterna kan också användas vid första kvalmatchen hemma vid eventuellt spel i Europa League. Biljetterna kan inte uppgraderas till dyrare sektion.
  • Dina biljetter bokar du via webben. I god tid före den allsvenska premiären får du en länk och en personlig kod mailad till dig som ger möjlighet att gå in och boka när det passar dig.
  • Klisterdekal som styrker och bekräftar företagets medlemskap i Klubb 1904.
  • Företagsnamnet på ifkgoteborg.se under Klubb 1904.
  • Exponering av företagsnamnet på Gamla Ullevis storbildsskärmar i samband med IFK Göteborgs hemmamatcher.
  • Riktade inbjudningar och unika erbjudanden under hela året.

Funderar du på något? Hör gärna av dig via mail på adressen biljett@baes.se.

Medlemmarna i Klubb 1904 för 2018 hittar du här