Vi är stolta över att presentera följande partners till IFK Göteborg

Som partner till IFK Göteborg får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer Sveriges mest folkkära idrottsklubb.

Huvudpartners

IFK Göteborgs Huvudpartners tillhör en exklusiv skara. Tillsammans bygger vi varumärke, nätverk och unika möjligheter för kund- och personalvård. Huvudpartners är en naturlig del av vårt hållbarhetsarbete inom IFK i Samhället. Exponering på matchkläder och i nästan all vår externa kommunikation. Huvudpartners är branschexklusiva inom sin egen partnerkategori.

Bli partner

Serneke

Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Som nästa generation byggkoncern utmanar Serneke branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Serneke är ett entreprenörsdrivet bolag som utvecklar unika projekt och med ett tydligt fokus på social hållbarhet.

Atea

Atea är Nordens och Baltikums ledande leverantör inom it-infrastruktur. Tillsammans med sina kunder bygger Atea Sverige med it. IFK Göteborgs officiella it-leverantör.

Craft

Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter. I fem årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder.

Elkontakt

Elkontakt var med och byggde nya Kamratgården – ett av många hedersuppdrag. Är etablerade i Borås, Göteborg och södra Sverige. Elkontakt – en del av Instalco.

Fameco

Fameco är en global leverantör av small parts såsom högkvalitativa fästelement, plåt-, och trådkomponenter jämte service och tjänster. Bolaget ingår sedan en tid i den globala koncernen Keller&Kalmbach Group och bland dess större kunder märks ett flertal stora och välkända industrikoncerner.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är mer än ett försäkringsbolag. Det är också bank, fastighetsförmedling och larmcentral – allt under samma tak. Företaget är lokalt representerat över hela landet, alltid nära kunderna.

Morris Law

Morris Law – Let´s rethink business law. Sveriges modernaste advokatbyrå som valt sin egen moderna väg i en traditionstyngd bransch. Prisade som Sveriges mest hållbara advokatbyrå.

Nordic Wellness

Sveriges största och bästa friskvårdskedja med över 220 klubbar i hela Sverige. Har målsättning att nå minst 300 klubbar innan utgången av 2023.

Unibet

Unibet är en del av Kindred Group, ett av världens största bolag inom onlinespel med över 20 miljoner kunder. Unibet grundades 1997 av Anders Ström och tillhandahåller spel på sportsbetting, casino, bingo och poker.

Volkswagen Göteborg

Volkswagen Göteborg är med sina fyra anläggningar Västsveriges största auktoriserade Volkswagen-återförsäljare. Anläggningarna hittar ni i Backa, Grafiska Vägen, Sisjön och Kungsbacka.

Premiumpartners

Som Premiumpartner blir du en del av en exklusiv skara partners. Ditt företag blir en del av nätverket Kamratskapet, men får även möjlighet att tillsammans med oss på IFK Göteborg ta fram skräddarsydda exponeringsmöjligheter, aktiviteter och andra lösningar som passar ditt företag bäst. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.

Bli partner

Kamratskapet

Kamratskapet är vårt affärsnätverk och vårt mål är att det ska vara Idrottssveriges bästa nätverk. Vi gör detta genom att knyta till oss en mängd olika företag, i olika storlekar och branscher, och sammanför dem genom nätverksresor, matcher, lunchträffar med mera. Ni som är med i nätverket får dessutom möjlighet att bjuda med kunder och kollegor på matcher för att nätverka och umgås.

Bli partner

Klubbpartners

Som Klubbpartner kan du bjuda med dina kunder, kollegor eller vänner på allsvenska matcher. Innan avspark bjuds ni på mat och får höra de senaste nyheterna från våra tränare och profiler. Restaurangen öppnar två timmar innan avspark och har blivit en naturlig mötesplats för många Göteborgsföretag. Som Klubbpartner bjuds ditt företag även in till arrangemang som till exempel bortaderbyn.

Bli partner

Partnerpaket

Vill du ha garanterat bra sittplatser med full överblick över planen och slippa långa köer? Då är Partnerpaketet perfekt för dig.

Bli partner

Klubb 1904

Som medlem i Klubb 1904 blir du partner till IFK Göteborg och är med och stärker vår förening. Medlemskapet gäller under hela säsongen 2020 och kostar från 3 150 kronor.

Läs mer här

Medlemmarna i Klubb 1904

Ligapartners