Vi är stolta över att presentera följande partners till IFK Göteborg

Som partner till IFK Göteborg får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer Sveriges mest folkkära idrottsklubb.

Huvudpartners

IFK Göteborgs Huvudpartners tillhör en exklusiv skara. Tillsammans bygger vi varumärke, nätverk och unika möjligheter för kund- och personalvård. Huvudpartners är en naturlig del av vårt hållbarhetsarbete inom IFK i Samhället. Exponering på matchkläder och i nästan all vår externa kommunikation. Huvudpartners är branschexklusiva inom sin egen partnerkategori.

Bli partner

Serneke

Serneke är ett ungt bolag i en traditionstyngd bransch. Som nästa generation byggkoncern utmanar Serneke branschen, engagerar samtiden och inspirerar framtiden. Serneke är ett entreprenörsdrivet bolag som utvecklar unika projekt och med ett tydligt fokus på social hållbarhet.

Unibet

Unibet är en del av Kindred Group, ett av världens största bolag inom onlinespel med över 20 miljoner kunder. Unibet grundades 1997 av Anders Ström och tillhandahåller spel på sportsbetting, casino, bingo och poker.

Aros Kapital

Aros Kapital erbjuder ett specialiserat utbud av tjänster som innefattar fakturaköp, företagslån, fastighetslån, byggnadskreditiv, inlåning och leasing . Aros Kapital fokuserar på B2B – företagsfinansiering och arbetar dedikerat för att hjälpa företag att utvecklas.

Craft

Craft of Scandinavia är en sportleverantör som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter. I fem årtionden har Craft levererat optimal prestation genom funktionella idrottskläder.

Cuebid

Cuebid är en systemintegratör och tjänsteleverantör inom datasäkerhet, molntjänster, IP-kommunikation, virtualisering och datalagring.

Eleda

Eleda och gruppens bolag arbetar för ett hållbart företagande genom att vara en stark aktör på marknaden med sund ekonomi samt att genom ett gediget yrkeskunnande skapa långvariga relationer med nöjda kunder. Eledas verksamhet skall vara miljömässigt, socialt och ekonomiskt hållbar över tid.
Eleda bygger infrastruktur som är kritisk för samhället. Vi står för hållbart företagande, hållbart samhällsbygge och vi gör Sverige bättre.

Elgiganten

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror och kök. Bolaget är en av de aktörerna som omsätter mest inom detaljhandeln. Elgiganten etablerades i Sverige 1994 och har i dag närmare 3.700 anställda och 176 butiker och varuhus över hela landet. Här ingår även Elgiganten Phonehouse-butikerna som finns i såväl stadskärnor och gallerior.

Fameco

Fameco är en global leverantör av small parts såsom högkvalitativa fästelement, plåt-, och trådkomponenter jämte service och tjänster. Bolaget ingår sedan en tid i den globala koncernen Keller&Kalmbach Group och bland dess större kunder märks ett flertal stora och välkända industrikoncerner.

Merinfo.se

Merinfo.se är en ständigt växande söktjänst på nätet och är den mest kompletta söktjänsten på internet gällande privatpersoner, företag och telefonnummer som kommer direkt från operatörerna själva.

MG Sverige

I Göteborg hittar du MG hos Hedin Bil. MG vill göra elektrisk körning tillgängligt för alla. I utbudet finns flera helelektriska modeller; bland annat världens första elkombi, en lyxigare SUV och en större plug-in hybrid. För att nämna en del.

Mobill

Mobill grundades 2005 med mobilparkering som första tjänst för mobila betalningar. Sedan dess har Mobill framgångsrikt utvecklat andra tjänster inklusive biljettering för kollektivtrafik, varuautomater och point of sale-försäljning. I dag har Mobill över 500 000 användare och har nyligen skrivit avtal med Göteborgs stad för att lansera sin betaltjänst för parkering i Göteborg.

Nordic Wellness

Sveriges största och bästa friskvårdskedja med över 220 klubbar i hela Sverige. Har målsättning att nå minst 300 klubbar innan utgången av 2023.

Rasta

Rastas 25 serviceanläggningar längs de svenska vägarna erbjuder restauranger, servicebutiker och hotell. Utöver detta driver Rasta Group kulturrestauranger och arenarestauranger med Gamla Ullevi i spetsen.

Stenfastigheter

En västsvensk fastighetsgrupp bestående av Varbergs Stenfastigheter AB och Stenporten Fastigheter AB.  Stenfastigheter äger, förvaltar och utvecklar bostäder och kommersiella fastigheter. Fastighetsbeståndet finns på västkusten, huvudsakligen i Göteborg och Halland.

Premiumpartners

Som Premiumpartner blir du en del av en exklusiv skara partners. Ditt företag blir en del av nätverket Kamratskapet, men får även möjlighet att tillsammans med oss på IFK Göteborg ta fram skräddarsydda exponeringsmöjligheter, aktiviteter och andra lösningar som passar ditt företag bäst. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås. Premiumpartners tituleras officiell partner till IFK Göteborg i Samhället.

Bli partner

Kamratskapet

Kamratskapet är vårt affärsnätverk och vårt mål är att det ska vara Idrottssveriges bästa nätverk. Vi gör detta genom att knyta till oss en mängd olika företag, i olika storlekar och branscher, och sammanför dem genom nätverksresor, matcher, lunchträffar med mera. Ni som är med i nätverket får dessutom möjlighet att bjuda med kunder och kollegor på matcher för att nätverka och umgås.

Bli partner

Klubbpartners

Som Klubbpartner kan du bjuda med dina kunder, kollegor eller vänner på allsvenska matcher. Innan avspark bjuds ni på mat och får höra de senaste nyheterna från våra tränare och profiler. Restaurangen öppnar två timmar innan avspark och har blivit en naturlig mötesplats för många Göteborgsföretag. Som Klubbpartner bjuds ditt företag även in till arrangemang som till exempel bortaderbyn.

Bli partner

Blåvitt-stolen

Vill du ha garanterat bra sittplatser med full överblick över planen och slippa långa köer? Då är Blåvitt-stolen perfekt för dig.

Bli partner

Partner IFK Göteborg i Samhället

Partner IFK Göteborg i Samhället är vårt senaste tillskott bland partnerkategorier. Våra Partner IFK Göteborg i Samhället arbetar tillsammans med IFK Göteborg med målet att göra mer – för fler. Oavsett årstid och fotbollssäsong är detta ett arbete som pågår ständigt. Tillsammans gör vi skillnad, skapar en mer jämlik stad och en gemenskap där våra läktare ska spegla hela staden.

Klubb 1904

Som medlem i Klubb 1904 blir du partner till IFK Göteborg och är med och stärker vår förening. Medlemskapet gäller under hela säsongen 2023.

Läs mer här

Medlemmarna i Klubb 1904

Ligapartners