Medlem i IFK Göteborg

Att bli medlem är det finaste kärleksbevis du kan ge IFK Göteborg. Som medlem stärker du klubben. Men vad är egentligen det viktigaste med att vara medlem i IFK Göteborg? Det du får? Eller allt du ger?

Då man väljer att bli en del av oss medföljer i vanlig ordning en rad förmåner. Det överskuggas ändå alltid av vad vi får. Ditt stöd och engagemang, i med- och motgång, gör IFK Göteborg som föreningen starkare. Din kunskap och erfarenhet kan genom din rösträtt på årsmötet utveckla och påverka din klubb. Den handling det innebär att du tecknar ett medlemskap ger oss kärlek, värme, självförtroende, energi och tro. Det ger våra spelare trogna kamrater vid sin sida. Det ger oss alla i IFK Göteborg en framtid. Vi är glada för det vi kan ge dig som medlem. Men ännu stoltare över det vi får tillbaka.

Medlemsförmåner

Blåvittshopen10 % rabatt på ordinarie priser mot uppvisande av medlemskort. Vid köp via e-handeln måste du notera giltigt medlemsnummer i beställningen samt uppge koden Medlem2020 i rabattkodsrutan.

Medlemsmagasinet två gånger per år.

Du blir dessutom inbjuden till den årliga Kamratgårdsdagen.

Priser

Vuxen: 350 kr.
Ungdom (född 2002 eller senare): 250 kr.
Pensionär (född 1955 eller tidigare): 150 kr.

Medlemskap för 2020 förnyas eller tecknas på följande sätt:

Via webben
Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret här och följ därefter betalningsanvisningarna. Du betalar via faktura.

Via inbetalningskort
Du kan som vanligt förnya ditt medlemskap via inbetalningskortet som kom med sista numret av medlemsmagasinet i början av december.

I Blåvittshopen
Blåvittshopen på Gamla Ullevi har öppet vardagar kl. 10.00-18.00 samt lördagar kl. 11.00-15.00.

Notera att föreningens nya stadgar kräver att medlemsavgiften är betald två månader före årsmötet för att man ska ha rösträtt. Se stadgarna här.

Medlemspaket

Efter betalning, skickas medlemskortet samt ditt medlemspaket i början av 2020. Medlemspaketet innehåller ditt medlemskort, ett brev från föreningen samt en länk till en årskrönika om säsongen 2019.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta IFK Göteborgs kansli på mejl: medlem@ifkgoteborg.se eller telefon: 031-703 73 00.

Observera att medlemskapet gäller för IFK Göteborg Fotboll. För medlemskap i övriga sektionsföreningar, vänligen kontakta önskad förening.