Supporter Liaison Officer

Supporter Liaison Officer (SLO) är en funktion som bygger på att öka och förbättra dialogen mellan klubb, supportrar och andra aktörer kring IFK Göteborg. Genom rollen byggs det relationer som gör att klubben får med sig ett supporterperspektiv i det dagliga arbetet, vilket främjar en positiv supporterkultur.

Utöver dialog mellan supportrar och klubben så har SLO kontakt med andra aktörer så som arenaägare, polis, säkerhetspersonal och andra lags SLO:er för att lyfta önskemål från våra supportrar. Även i den dialogen går det ut på att öka kunskap och förståelse för varandra och som SLO är det viktigt att lyfta motpartens perspektiv.

Christopher Lindahl är heltidsanställd som SLO för IFK Göteborg och har arbetat hos oss sedan mars 2017. För att kunna ge våra supportrar så bra förutsättningar som möjligt både på hemmaplan och bortaplan så är det viktigt att vår SLO närvarar på våra matcher. Genom att vara på plats kan vi erbjuda den service som efterfrågas och för att kunna möta behovet som finns har vi även extra match-SLO:er, som arbetar på våra matcher.

ChristopherLindahl

Supporter Liaison Officer (SLO)Telefon: 031-703 73 37christopher.lindahl@ifkgoteborg.se