Skriv på för IFK Göteborg

Som partner till IFK Göteborg får ert företag möjligheten att stärka sitt varumärke och utöka sitt nätverk. I samband med våra matcher erbjuds ni dessutom de bästa förutsättningarna för representation, och kommer nära fotbollen på ett unikt sätt.

Läs gärna vår broschyr Partner 2024!

Över 150 företag

Utnyttja möjligheten att stärka ert företags varumärke och skapa minnen tillsammans med IFK Göteborg. I dag har vi över 150 företag som partners – företag som kan bli era nya kunder eller samarbetspartners.

Se och synas

Fotboll är Sveriges mest älskade sport och IFK Göteborg en av Sveriges mest älskade föreningar. Att bjuda med kunder och medarbetare till våra matcher är ett omtyckt sätt att stärka relationer och bygga gemenskap. Som partner får ert företag, vid sidan av biljetter, möjlighet att synas på en av Sveriges mest besökta idrottsarenor – en naturlig mötesplats för många företag i regionen och en arena full av möjliga affärskontakter och kunder.

IFK Göteborg i samhället

Genom vårt hållbarhetsarbete, IFK Göteborg i Samhället, gör vi skillnad och bidrar till ett bättre Sverige genom att motverka utanförskap och stå upp för allas lika värde. Även här kan ert företag vara med och stötta. Läs mer om IFK Göteborg i Samhället här.

Vilket partnerskap passar er?

Beroende på ert företags storlek och ert mål med partnerskapet kan ni välja mellan en rad olika lösningar.

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig

  • Jag godkänner att IFK Göteborg sparar och använder mina uppgifter. Läs vår integritetspolicy här.