Ta med familjen på fotboll

På IFK Göteborgs hemmamatcher vill vi ha support av änglar i alla åldrar och vi satsar extra på att ge våra yngre supportrar en upplevelse de sent ska glömma.

Kärleken till IFK Göteborg går ofta från generation till generation och den första gången man sitter på läktaren och ser laget spela glömmer man aldrig. För att göra upplevelsen extra spännande och rolig finns familjeläktaren Änglaland och Young Fellows.

Använd flikarna ovan för att läsa mer om de olika koncepten.

Familjeläktaren Änglaland

På IFK Göteborgs hemmamatcher vill vi ha support av änglar i alla åldrar och vi satsar extra på att ge våra yngre supportrar en upplevelse de sent ska glömma.

Familjeläktaren Änglaland är placerad på sektion F1-F3. När vi möter Hammarby, Djurgården, AIK och Malmö FF är dock inte sektion F3 en del av Änglaland, men vid utvalda matcher utökas Änglaland även till sektion D1-D2.

Ansiktsmålning, ballonger och fiskedamm

Förutom att njuta av spännande fotboll finns det en hel del annat att göra på Änglaland. Ett stående inslag är vår station för ansiktsmålning, så att alla barn kan visa sina rätta färger.  Vid utvalda matcher har vi även ballongutdelning, fiskedamm, tatueringsverkstad och andra roliga aktiviteter.

Regler för familjeläktaren

På Änglaland räknas man som barn när man är i åldern 5–15 år. Barn under 5 år går in gratis om de sitter i knäet. För att få köpa biljett på familjeläktaren Änglaland måste barnen som är betalande vara mellan 5–15 år. Som vuxen kan man alltså inte köpa biljett till Änglaland om man inte har minst ett barn i betalande ålder med sig. 

  • 2 personer: Gäller för max 1 vuxen och minst 1 barn. 1 vuxen måste gå in med 1 betalande barn för att biljetterna/årskorten ska gälla.
  • 3–7 personer: Gäller för max 2 vuxna och minst 1 barn. Minst 1 vuxen och 1 barn måste gå in för att biljetterna/årskorten ska gälla.

Obs! Även om alla i familjen har varsin biljett/årskort, så måste alla gå in samtidigt för att biljetterna/årskorten skall vara giltiga.

De ovanstående kombinationerna är de enda som gäller när man går in i spärren. Detta innebär att man, oavsett orsak, inte kommer in på arenan med sin familjebiljett eller sitt årskort om inte barnet/barnen är med.

Har du frågor om Änglaland är du välkommen att kontakta oss:
info@ifkgoteborg.se
Telefon 031-703 73 00

Årskort till Änglaland

Om du vill ta med din familj på många matcher, rekommenderar vi att du köper årskort på Änglaland. Det finns två årskort att välja på:

Stora familjekortet:                         

2000 kronor för vuxen och 500 kr för barn (5-15 år). Årskortet är giltigt på samtliga allsvenska hemmamatcher. Gäller på sektion F1–F2.

Lilla familjekortet:                           

1450 kronor för vuxen och 375 kr för barn (5-15 år). Gäller ej mot Hammarby, Djurgården, AIK och Malmö FF. Gäller på sektion F3.

170916 IFK Göteborgs fans under fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och Jönköping den 16 september 2017 i Göteborg.

Young Fellows - föräldrafritt och fokus på bra läktarkultur

På IFK Göteborgs hemmamatcher vill vi ha support av änglar i alla åldrar och vi satsar extra på att ge våra yngre supportrar en upplevelse de sent ska glömma.

På sektion K1–K2 sitter Young Fellows – föreningens framtid. Vi fokuserar på att skapa en härlig fotbollsfest med en positiv supporterkultur där alla känner sig välkomna och inkluderade.

En biljett till Young Fellows kostar från 80 kronor. Vi erbjuder även födelsedagskalas på Young Fellows. Läs mer om det här.

Årskort 2018

Ett årskort på Young Fellows kostar endast 800 kronor. Då ingår:

  • 15 allsvenska hemmamatcher
  • en specialdesignad Young Fellows-mössa
  • möjlighet att åka på Young Fellows årliga bortamatchresa
  • inbjudan till Young Fellows övriga aktiviteter, t.ex. kickoff och träff på Kamratgården

eventuellt inbjudan till Young Fellows Goes Big, beroende på säsongens spelschema. På Young Fellows Goes Big får samtliga årskortsinnehavare ta med sig sina kompisar på en match. Se film från evenemanget här

Young Fellows årskort bokas och betalas i Blåvittshopen vid Gamla Ullevi. Öppettider vardagar 10–18 och lördagar 11–15.
Det går även bra att boka årskort på Young Fellows via webben här. Fyll i formuläret och välj önskat betalningssätt.

Young Fellows on Tour

Som årskortsinnehavare på Young Fellows får du möjligheten att åka med på den årliga bortamatchresan. Tidigare säsonger har resorna gått till Malmö, Åtvidaberg, Örebro och Borås. Säsongen 2017 åkte nästan hundra glada årskortsinnehavare på en fantastisk resa till Halmstad.

Tack vare sponsorer har resorna varit kostnadsfria och de har varit omåttligt populära.  Samtliga år har vi fyllt två bussar med förväntansfulla barn.

Se filmen från förra årets resa till Halmstad och Örjans Vall.

Länkar:

Om du har några frågor om Young Fellows är du välkommen att kontakta oss:
Tel 031-703 73 00
youngfellows@ifkgoteborg.se

Välkommen till Young Fellows!