Bluewhitephoto.se

Maskotar till hemmamatch

Vill du få ett minne för livet och gå in på Gamla Ullevis gräsmatta inför fullsatta läktare? Eller gå hand i hand med en spelarna under inmarschen till ”Snart skiner Poseidon”? Eller kanske göra high five med IFK Göteborgs lagkapten?

Bänkvärmare

Att vara bänkvärmare är precis som det låter, fast roligare. Som bänkvärmare på IFK Göteborgs matcher får du och ditt lag titta på uppvärmningen från hemmalagets bänk.

Känner du för att stå, gäller samma regler för dig som för tränare Poya Asbaghi – håll dig innanför linjerna. När spelarna är på väg ut från uppvärmningen och på väg in i spelartunneln står hela laget redo för att ge killarna i laget en high five.

För att vara bänkvärmare ska du vara mellan 8 och 12 år och max 18 barn kan delta.
Alla barn som deltar samt fyra ledare får matchbiljetter på Young Fellows, sektion K1–K2.

Flaggbärare

Upplevelsen startar 60 minuter innan avspark då du och dina lagkamrater, från första parkett alldeles intill sidlinjen, får se A-lagets uppvärmning. I samband med inmarschen får ni sedan rada upp er på innerplanen och vara en del av inramningen vid ”Snart skiner Poseidon”. För att vara flaggbärare behöver man vara cirka 20 barn mellan 8 och 12 år.

Alla barn som deltar samt fyra ledare får matchbiljetter på Young Fellows, sektion K1–K2.

Maskotar

Att vara maskot på IFK Göteborgs matcher innebär att du är en del av inmarschen. Tillsammans med startelvan i respektive lag går du ut på innerplan till tonerna av ”Snart skiner Poseidon”. För att vara maskot på IFK Göteborgs matcher ska du vara mellan 8 och 11 år. Observera att det krävs totalt 22 barn för att kunna genomföra inmarschen.

Laget som är maskotar får 27 matchbiljetter på sektion Young Fellows, K1–K2.

Läs mer om Young Fellows här

Frågor samt intresseanmälan

Spelschema för säsongen 2019 är ännu inte fastställt, men titta in här i början av 2019 för att anmäla ert intresse inför kommande säsong.

Om du har några frågor är du välkommen att kontakta vårt kansli på info@ifkgoteborg.se eller på 031-703 73 00.