161024 IFK Göteborgs supporters inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och AIK den 24 oktober 2016 i Göteborg.

Biljettinformation

På grund av den rådande pandemin spelas våra matcher för närvarande utan publik.
Detta gäller till dess att restriktionerna tillåter oss att släppa in 300 eller fler besökare.

För mer information, besök www.ifkgoteborg.se löpande eller håll utkik via våra sociala medier.

Min plats på Gamla Ullevi

Vårt mål är att alla ska känna sig hemma på vår hemmaarena. Det spelar ingen roll om du vill umgås med barnbarnen, stå och sjunga dig hes med kompisarna eller sitta på en vadderad stol och analysera backlinjen. Vi har plats för alla.

Legendarläktaren

På Legendarläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Bli inte förvånad om du hamnar bredvid Johnny Ekström, Torbjörn Nilsson, Mikael Nilsson, Thomas Ravelli eller kanske Ruben Svensson. Konceptet har egen entré och egen bar.

Långsida centralt

Här sitter du på “solsidan” i höjd med mittlinjen och perfekt utsikt över planen. Stolarna är vadderade.

Långsida

Här sitter du på långsida med bra utsikt över planen. Välj nedre etage för att komma nära händelsernas centrum, eller köp en biljett till en plats på övre etage för en bättre överblick.

Långsida yttre/Kortsida

För dig som vill ha en sittplats till lägre pris rekommenderar vi de här på yttre långsida eller kortsidan. På yttre långsidan sitter du nära planen och på första parkett för allt som händer i straffområdet. På kortsidan får du inte bara en fin överblick över planen, du sitter också perfekt för att njuta av Kommandobryggans tifon. 

Nedre ståplats

Det här är våra billigaste biljetter och här får du uppleva sången från Kommandobryggan på nära håll, något som tillför en fantastisk stämning och puls.

Kommandobryggan

Kommandobryggan måste upplevas och det är ingen plats för den tyste. Här står supportrarna upp och sjunger fram vårt lag till seger och du får uppleva en fantastisk gemenskap med några av våra mest hängivna och engagerade supportrar. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

Bebbens Hylla

Den här sektionen är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Här låter du känslorna avgöra om du ska sitta eller stå. Oavsett vilket så omges du av hängivna supportrar som gärna bjuder upp till sång. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

Young Fellows

På Young Fellows samlar vi blåvita tjejer och killar i åldern 9 till 15 år. Sektionen är föräldrafri, istället finns våra värdar på plats som håller koll och förmedlar en positiv läktarkultur full av sång och ramsor. Läs mer här.

Familjeläktaren

Det här är den självklara platsen för våra blåvita familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Här anordnar vi roliga aktiviteter för hela familjen och lejonet Leo dyker alltid upp för att busa med barnen.

Rullstolsläktaren

På vår rullstolsläktare kommer du nära matchen och den härliga sången från Kommandobryggan. Här har vi  30 rullstolsplatser. I biljettpriset ingår en ledsagarplats utan extra kostnad. Du kan läsa mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi här.

Matchdag 2017 Gamla Ullevi

Det är enkelt att köpa biljetter till IFK Göteborg

Det finns flera sätt att beställa biljetter på. Här kan du hitta det som passar dig bäst.

Köp biljetter online

Du kan enkelt köpa biljetter online via vår biljettleverantör AXS.

Köp biljett


Boka biljetter via telefon

Behöver du hjälp att boka dina biljetter? Kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00. Telefontider är måndag-fredag 09.00-12.00.
Biljetter som bokas via telefon hämtas och betalas hos Blåvittshopen.


Övriga köpställen

Blåvittshopen

Gamla Ullevi. Se karta.
Måndag–fredag 10.00–18.00, lördag 11.00–15.00.
 blavittshopen.se
Obs! Från 3 timmar innan matchstart hänvisas alla biljettköpare till Gamla Ullevis biljettkassor

Gamla Ullevis biljettkassa

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar tre timmar innan avspark. Se arenaplan för information om var du hittar biljettkassorna på arenan.

Frågor och svar

Information kommer inom kort.

Lagbiljetter

På grund av den rådande pandemin spelas våra matcher för närvarande utan publik. Detta gäller till dess att restriktionerna tillåter oss att släppa in 300 eller fler besökare. Bokning av lagbiljetter är för närvarande inte tillgängligt.

För mer information, besök www.ifkgoteborg.se löpande eller håll utkik via våra sociala medier.

Foto: Bluewhitephoto.se

Gruppbiljetter

På grund av den rådande pandemin spelas våra matcher för närvarande utan publik. Detta gäller till dess att restriktionerna tillåter oss att släppa in 300 eller fler besökare. Bokning av gruppbiljetter är för närvarande inte tillgängligt.

För mer information, besök www.ifkgoteborg.se löpande eller håll utkik via våra sociala medier.

Villkor

Serviceavgift

På de flesta biljetter finns en serviceavgift. Denna serviceavgift återbetalas inte vid eventuellt byte av biljett eller flyttad/avbruten match. Serviceavgiften är en kostnad för att sälja och distribuera biljetten.
Vid inställt evenemang, eller i vissa fall där biljetter makuleras, återbetalas ej service- och distributionsavgifter.

Dynamisk prissättning

Från och med säsongen 2018 tillämpar vi dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.

Matchdag kan flyttas

På en del biljetter står matchdag och avsparkstid angivet. Då matchdag och klockslag kan flyttas med kort varsel åligger det biljettinnehavaren att försäkra sig om att angivet matchdatum och klockslag gäller. På vissa biljetter finns inget matchdatum och klockslag angivet utan enbart att biljetten gäller för en viss omgång. Det åligger biljettinnehavaren att själv ta reda på när match äger rum. All förändring eller flyttning av match sker genom vår hemsida eller via annonsering i dagspress.

Köpta biljetter kan inte återköpas

En bokning kan ångras fram till dess biljetterna är betalda. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. En biljett som betalas vid bokningstillfället betraktas som ett köp, även om biljetten ännu inte levererats. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett. Biljetten är en värdehandling. Borttappad biljett ersätts inte i något fall. Om man fått biljetten via e-post och skriver ut den själv kan man skriva ut biljetten på nytt. Observera att biljettens streckkod endast fungerar en gång. Läs mer om eBiljett längre ner.

Förlorad biljett

Förlorad biljett ersätts inte. Har du däremot valt e-biljett som leveranssätt kan du skriva ut en ny biljett. Precis som med alla andra biljetter, så går streckkoden endast att läsa en gång.

Inställd eller avbruten match

Vid hemmamatcher som flyttas, avbryts alternativt spelas utan publik utgår ingen ersättning till biljett- eller årskortsinnehavare. Om en match blir flyttad är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Krav på legitimation

Samtliga biljettinnehavare är skyldiga att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.

Biljett med studentrabatt ska alltid styrkas med legitimation och studieintyg (ex. CSN-kort).

Biljett med pensionärsrabatt för förtidspensionär ska alltid styrkas med legitimation och intyg från försäkringskassan.

Ändring av matcharena

IFK Göteborg förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Årskortsinnehavare och biljettköpare erbjuds då likvärdiga platser. Ingen kompensation utgår till biljettköparen/biljettinnehavaren.

Kortbetalningsregler

Du kan bli uppmanad att visa upp det kort som du har betalt med. Därför ska köp av biljett på internet alltid ske med ditt eget kort eller att du är innehavare av kortet, dvs. kortet måste vara utställt i ditt namn.

Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte

Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte och är endast för personligt bruk. Biljett får inte utbjudas i tävlingar eller vidaresäljas utan klubbens samtycke. Biljetter får inte vidareförsäljas till ett högre pris än vad som angivits på biljetten. Upptäcker klubben att otillåten vidareförsäljning sker har klubben rätt att makulera biljetten.

E-biljett

Biljetter som skrivs ut hemma är en värdehandling och ska behandlas på samma sätt som vanliga biljetter. Alla biljetter avläses vid entré till matchen. Om du som kund varit oaktsam och det finns fler än ett exemplar av din biljett kommer endast den första biljett (streckkod) som inläses att gälla.

Personuppgifter som lämnas vid biljettköp

Personuppgifter som lämnas vid köp av biljetter måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.

Inpassering

IFK Göteborg lagrar information om inpassering i statistiskt syfte. Detta register kan under vissa omständigheter begäras ut av myndigheter.

Lösenord och användar-id på internet

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett säkert sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person.

Regler för familjeläktaren Änglaland

 • 2 personer: Gäller för max 1 vuxen och minst 1 barn. 1 vuxen måste gå in med 1 barn för att biljetterna ska gälla.
 • 3–7 personer: Gäller för max 2 vuxna och minst 1 barn. Minst 1 vuxen och 1 barn måste gå in för att biljetterna ska gälla.
 • Även om alla i familjen har varsin biljett, så måste alla gå in samtidigt för att biljetterna ska vara giltiga.
 • De ovanstående kombinationerna är de enda som gäller när man går in i spärren. Detta innebär att man, oavsett orsak, inte kommer in på arenan med sin familjebiljett om inte barnet/barnen är med.
 • På Änglaland räknas man som barn i åldern 5–15 år. Barn under 5 år går in gratis om de sitter i knä. För att få köpa biljett på familjeläktaren Änglaland måste barnet/barnen som är betalande vara i åldern 5–15 år.

Särskilda villkor för tillträde till IFK Göteborgs matcher

 • Besökare är skyldig att på begäran underkasta sig visitation.
 • Det är inte tillåtet att medföra: a) Alkohol eller andra droger, b) vapen eller andra farliga föremål, c) pyroteknik eller brandfarliga vätskor, d) kamera eller videoutrustning. Endast små, hopfällbara paraplyer är tillåtet att ta in på arenan.
 • Den som är berusad eller påverkad av andra droger, äger inte tillträde till arenan. Detsamma gäller den som bär klädesplagg, medför flagga, banderoll eller liknande, med text eller symbol som uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung eller religion.
 • Maskeringsförbud råder såväl utanför som inne på arenan. Vid överträdelse äger arrangören rätt att avvisa personen.
 • Det är inte tillåtet att: a) Kasta föremål i riktning mot spelplanen, inom eller mot annan läktarsektion, b) beträda spelplanen eller angränsande område innanför staketet, c) utan medgivande uppta eller överföra ljud, rörliga bilder eller löpande textrapportering från matchen.
 • Arenan kameraövervakas. Arrangören använder bildmaterialet för att identifiera ordningsstörande besökare.
 • Om arrangören eller gästande förening/IdrottsAB på grund av en besökares otillbörliga beteende drabbas av böter, straffavgifter eller annan kostnad, är besökaren skyldig att betala motsvarande belopp till arrangören/gästande förening/IdrottsAB.
 • Besökare som gör sig skyldig till överträdelser enligt ovan riskerar bl.a. att avstängas från samtliga elitfotbollsarenor i upp till två år.
 • Arrangören förbehåller sig rätten att för upprätthållande av ordning och säkerhet inom arenan flytta publik från en läktarsektion till en annan.
 • Förtäring får ej medtagas in på arenan.
 • Biljettinformation
  • Dynamisk prissättning

   IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
   Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

  • Priser

   Alla priser är inklusive serviceavgift.

  • Barn- och ungdomsbiljetter

   Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

  • Seniorbiljetter

   Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.

 • Legendarläktaren

  Sektioner: D5 / F5

  På Legendarläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Konceptet har egen entré och egen bar.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 350 kr
  Köp biljett
 • Långsida centralt

  Sektioner: L5 / N5
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 295 kr
  Köp biljett
 • Långsida

  Sektioner: C4–C6 / E3–E5 / F3–F4 / K3 / L3–L4 / M4–M5 / N1–N4

  Sektion C4–6, E3–5, F3 (toppmatch), F4, K3, L1–4, M4–5 och N1–4.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 270 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 185 kr
  Köp biljett
 • Långsida yttre / Kortsida

  Sektioner: B1–B4 / C1–C3 / E1–E2 / M1–M3 / P1–P4
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 200 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 135 kr
  SeniorFrån 160 kr
  Studentläktaren via Mecenat (B1/B2)Från 60 kr
  Köp biljett
 • Kommandobryggan

  Sektioner: H1–H4 / J1–J4

  Rekommenderad åldersgräns 15 år.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 180 kr
  UngdomFrån 125 kr
  Köp biljett
 • Bebbens Hylla

  Sektioner: F1-F2

  Det här är en sjungande sektion där känslorna avgör om du står eller sitter. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 270 kr
  UngdomFrån 185 kr
  Köp biljett
 • Familjeläktaren

  Sektioner: L1-2

  Familj barn gäller för barn 5-15 år.

  BiljettPris
  Familj vuxenFrån 160 kr
  Familj barnFrån 80 kr
  Köp biljett
 • Young Fellows

  Sektioner: K1

  Här hänger blåvita supportrar i åldern 9 till 15 år. Läktaren är föräldrafri men våra värdar tar hand om tjejerna och killarna. Fokus här ligger på sång och på att skapa en positiv supporterkultur.

  BiljettPris
  9-15 årFrån 60 kr
  Köp biljett
 • Nedre ståplats & bortasektion

  Sektioner: G / I / A
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 150 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 100 kr
  Köp biljett
 • Rullstolsläktaren

  Sektioner:

  Läktaren för rullstolsburna är placerad framför K1–3. Ledsagare följer med gratis.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 150 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 100 kr
  Köp biljett
 • Dynamisk prissättning

  IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
  Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

 • Priser

  Alla priser är inklusive serviceavgift.

 • Barn- och ungdomsbiljetter

  Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

 • Seniorbiljetter

  Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.