161024 IFK Göteborgs supporters inför fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan IFK Göteborg och AIK den 24 oktober 2016 i Göteborg.

Biljetter och priser

Klicka dig vidare i menyvalen för att läsa mer om våra biljetter.

Du hittar biljetter till både våra herr- och damlagsmatcher här.

Priserna varierar beroende på vilken match det är och vilken läktare du vill se matchen från. Klicka här för att komma till våra olika biljettyper.

Min plats på Gamla Ullevi

Vårt mål är att alla ska känna sig hemma på vår hemmaarena. Det spelar ingen roll om du vill umgås med barnbarnen, stå och sjunga dig hes med kompisarna eller sitta på en vadderad stol och analysera backlinjen. Vi har plats för alla.

Svennisläktaren

På Svennisläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Bli inte förvånad om du hamnar bredvid Johnny Ekström, Torbjörn Nilsson, Mikael Nilsson, Thomas Ravelli eller kanske Ruben Svensson. Konceptet har egen entré och egen bar.

Långsida centralt

Här sitter du på “solsidan” i höjd med mittlinjen och perfekt utsikt över planen. Stolarna är vadderade.

Långsida

Här sitter du på långsida med bra utsikt över planen. Välj nedre etage för att komma nära händelsernas centrum, eller köp en biljett till en plats på övre etage för en bättre överblick.

Långsida yttre/Kortsida

För dig som vill ha en sittplats till lägre pris rekommenderar vi de här på yttre långsida eller kortsidan. På yttre långsidan sitter du nära planen och på första parkett för allt som händer i straffområdet. På kortsidan får du inte bara en fin överblick över planen, du sitter också perfekt för att njuta av Kommandobryggans tifon. 

Kommandobryggan övre

Kommandobryggan måste upplevas och det är ingen plats för den tyste. Här står supportrarna upp och sjunger fram vårt lag till seger och du får uppleva en fantastisk gemenskap med några av våra mest hängivna och engagerade supportrar. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

Kommandobryggan nedre

Nytt för 2024 är att både övre och nedre etage är klacksektioner. 
Kommandobryggan måste upplevas och det är ingen plats för den tyste. Här står supportrarna upp och sjunger fram vårt lag till seger och du får uppleva en fantastisk gemenskap med några av våra mest hängivna och engagerade supportrar. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

Bebbens Hylla

Den här sektionen är perfekt för dig som vill ha det bästa av två världar. Här låter du känslorna avgöra om du ska sitta eller stå. Oavsett vilket så omges du av hängivna supportrar som gärna bjuder upp till sång. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

Young Fellows

På Young Fellows samlar vi blåvita tjejer och killar i åldern 9 till 15 år. Sektionen är föräldrafri, istället finns våra värdar på plats som håller koll och förmedlar en positiv läktarkultur full av sång och ramsor. Läs mer här.

Familjeläktaren

Det här är den självklara platsen för våra blåvita familjer med barn i åldern 5 till 15 år. Här anordnar vi roliga aktiviteter för hela familjen och lejonet Leo dyker alltid upp för att busa med barnen.

Rullstolsläktaren

På vår rullstolsläktare kommer du nära matchen och den härliga sången från Kommandobryggan. Här har vi  30 rullstolsplatser. I biljettpriset ingår en ledsagarplats utan extra kostnad. Du kan läsa mer om tillgängligheten på Gamla Ullevi här.

Matchdag 2017 Gamla Ullevi

Det är enkelt att köpa biljetter till IFK Göteborg

Det finns flera sätt att beställa biljetter på. Här kan du hitta det som passar dig bäst.

Köp biljetter online

Du kan enkelt köpa biljetter online via vår biljettleverantör AXS.
I de fall vi spelar våra matcher på Ullevi, och restriktionerna tillåter, så sker biljettförsäljning via Ticketmaster.

Köp biljett


Boka biljetter via telefon

Behöver du hjälp att boka dina biljetter? Kontakta IFK Göteborg på 031-703 73 00. Telefontider är måndag-fredag 09.00-12.00.
Biljetter som bokas via telefon hämtas och betalas hos Blåvittshopen.


Övriga köpställen

Blåvittshopen

Gamla Ullevi. Se karta.
Onsdag–fredag 12.00–18.00, lördag 11.00–15.00.
 blavittshopen.se
Obs! Från två timmar innan matchstart hänvisas alla biljettköpare till Gamla Ullevis biljettkassa.

Gamla Ullevis biljettkassa

Biljettkassan på Gamla Ullevi öppnar två timmar innan avspark. Se arenaplan för information om var du hittar biljettkassorna på arenan.

Frågor och svar om biljetter

Här hittar du aktuella frågor kopplat till våra hemmamatcher.

Årskortsinnehavare 

Jag kan inte gå på en av matcherna – kan jag vidarebefordra min årskortsbiljett till en vän?

 1. Logga in på ditt konto.
 2. Klicka på ”Dela” under det årskort som du vill vidarebefordra till en vän.
 3. Välj till vilken match du ska vidarebefordra din årskortsbiljett och klicka på ”Skicka”
 4. Klicka därefter på ”OK” för att godkänna. Observera att du efter detta steg inte kan återkalla din biljett.
 5. Ange kontaktuppgifter till personen som ska ha din årskortsbiljett och klicka på ”Skicka”. Klart!

Platsbyte
Vi erbjuder dig som årskortsinnehavare möjlighet att prova annan sektion vid enskild match eller i de fall du vill köpa till fler biljetter och plats inte finns intill din årskortsplats. Mejla biljetter@ifkgoteborg.se eller använd formuläret nedan. Uppge vilken match och sektion du önskar byta plats på med ditt årskort samt om du önskar köpa till fler biljetter. Observera att platsbyte endast kan ske inom samma priskategori som ditt årskort eller lägre.

 • Ange e-postadress som är kopplad till ditt årskort.
 • Observera att platsbyte endast kan ske inom samma priskategori som ditt årskort eller lägre.
 • Ange antal biljetter du önskar köpa till och vilken/vilka biljettyper för respektive biljett (ungdom/vuxen/student/pensionär)

Biljetter och bokning

Jag är i behov av en extra plats till min ledsagare – hur ska jag göra för att min ledsagare ska kunna följa med på matchen?
Kontakta biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00 så hjälper vi dig att ordna plats åt din ledsagare.

Kan jag boka och hämta ut min biljett i Blåvittshopen?
Ja, vid besök i Blåvittshopen kan du få hjälp att boka och betala din biljett. Observera att detta inte är en garanti för att det finns biljetter kvar.

Blåvittshopen är öppen onsdag-fredag 12.00-18.00 och lördagar 11.00-15.00.

Evenemang

Jag har ett barn som är under 5 år, behöver mitt barn en biljett?
Barn 0-5 år medföljer utan biljett förutsatt att barnet sitter i knät. I annat fall och om egen plats till barnet så är det köp av ungdomsbiljett som gäller.

 

 

 

Lagbiljetter

På vår Föreningsläktare får lag och föreningar möjlighet att träffa andra fotbollsintresserade tjejer och killar i olika åldrar – samtidigt som man får en magisk blåvit matchupplevelse.

IFK Göteborg herr

Vi erbjuder alla ungdomslag, klasser eller andra ungdomsgrupper att beställa lagbiljett till våra allsvenska matcher.
Lagbiljetter kostar 100 kronor per person. 

Erbjudandet gäller för ungdomar upp till och med 18 år. Villkoret för lagbiljett är att den omfattar minst 15 personer och att maximalt en tredjedel av totalantalet är vuxna. Platserna är på sittplatssektion.  Boka era biljetter via formuläret nedan.

IFK Göteborg dam

Vårt damlag består av unga, modiga och talangfulla tjejer som spelar en offensiv och rolig fotboll. Kom och se morgondagens A-landslagsstjärnor på Valhalla IP!

Barn och ungdomar upp till 18 år går in gratis på våra hemmamatcher i division 1. Medföljande ledare erbjuds också kostnadsfri entré efter anmälan via formuläret nedan.

Beställning av biljetter

Bokning av lagbiljetter sker via nedan formulär.
När er intresseanmälan är behandlad, skickas en bokningsbekräftelse till den ansvarige ledarens mejladress.

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Boka Lagbiljetter

 • Jag godkänner att IFK Göteborg sparar och använder mina uppgifter. Läs vår integritetspolicy här.

Gruppbiljetter

Nu kan du äntligen boka gruppbiljetter till våra hemmamatcher igen.
Ta med dig jobbarkompisarna, pensionärsgruppen eller hela stora kompisgänget till Gamla Ullevi – vi ses där!

Vi erbjuder reducerade biljettpriser för större grupper (minimum 20 personer). Det är ett perfekt tillfälle för föreningen som vill ordna en aktivitet för föräldrar eller sponsorer, pensionärsgruppen som vill arrangera en träff eller för det stora kompisgänget.

Platserna är på sittplatssektion och kostar från 150 kronor per person.
Observera att antalet platser är begränsade. Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att våra priser kan komma att höjas beroende på efterfrågan.
Läs mer om våra biljettvillkor.

Boka era biljetter via formuläret nedan.

Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Boka era gruppbiljetter

Bokning av lagbiljetter startar i februari 2024.

 

Villkor

Allmänna villkor

Läs våra allmänna villkor här.

Serviceavgift

På de flesta biljetter finns en serviceavgift. Denna serviceavgift återbetalas inte vid eventuellt byte av biljett eller inställd/flyttad match.

Dynamisk prissättning

Vi tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att våra priser kan komma att höjas beroende på efterfrågan.

Matchdag kan flyttas

På en del biljetter står matchdag och avsparkstid angivet. Då matchdag och klockslag kan flyttas med kort varsel åligger det biljettinnehavaren att försäkra sig om att angivet matchdatum och klockslag gäller. På vissa biljetter finns inget matchdatum och klockslag angivet utan enbart att biljetten gäller för en viss omgång. Det åligger biljettinnehavaren att själv ta reda på när match äger rum. All förändring eller flyttning av match sker genom vår hemsida.

Köpta biljetter kan inte återköpas

En bokning kan ångras fram till dess att betalning har skett. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av evenemangsbiljetter. När betalning har skett är kunden därför bunden av sitt köp. Förlorad biljett ersätts inte. Har du däremot valt e-biljett som leveranssätt kan du skriva ut en ny biljett. Biljettens streckkod kan endast läsas en gång.

Eventuella restriktioner

Som biljettköpare ansvarar du själv för att hålla sig uppdaterad om de restriktioner och riktlinjer som finns vid tidpunkten för evenemanget. Vi hänvisar till evenemangsinformationen på ifkgoteborg.se i fall av eventuella restriktioner och förbud från myndigheter som syftar till smittskydd, folkhälsa, säkerhet och ordning.

Inställd eller avbruten match

IFK Göteborg är arrangör för IFK:s hemmamatcher och svarar inför polis och räddningstjänst att arrangemangen uppfyller deras krav när det kommer till säkerhet. Själva matchen lyder under Svenska Fotbollsförbundets regler för genomförande av match och övervakas även av deras representanter. Sedan tillträde till Gamla Ullevi ägt rum i samband med match utgår INGEN ersättning om arrangemanget ej kan slutföras. Köpt biljett återlöses ej. Inga övriga omkostnader, som exempelvis hotell- och resekostnader, ersätts av arrangören.
Om den aktuella matchen flyttas är biljetten giltig till det nya speldatumet.

Krav på legitimation

Samtliga biljettinnehavare är skyldiga att på matcharrangemang ta med sig giltig legitimation som på begäran ska kunna uppvisas.

Biljett med studentrabatt ska alltid styrkas med legitimation och studieintyg (ex. CSN-kort).

Biljett med pensionärsrabatt för förtidspensionär ska alltid styrkas med legitimation och intyg från försäkringskassan.

Ändring av matcharena

IFK Göteborg förbehåller sig rätten till ändring av matcharena. Årskortsinnehavare och biljettköpare erbjuds då likvärdiga platser. Ingen kompensation utgår till biljettköparen/biljettinnehavaren.

Kortbetalningsregler

Du kan bli uppmanad att visa upp det kort som du har betalt med. Därför ska köp av biljett på internet alltid ske med ditt eget kort eller att du är innehavare av kortet, dvs. kortet måste vara utställt i ditt namn.

Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte

Biljetten får inte användas i kommersiellt syfte och är endast för personligt bruk. Biljett får inte utbjudas i tävlingar eller vidaresäljas utan klubbens samtycke. Biljetter får inte vidareförsäljas till ett högre pris än vad som angivits på biljetten. Upptäcker klubben att otillåten vidareförsäljning sker har klubben rätt att makulera biljetten.

E-biljett

Biljetter som skrivs ut hemma är en värdehandling och ska behandlas på samma sätt som vanliga biljetter. Alla biljetter avläses vid entré till matchen. Om du som kund varit oaktsam och det finns fler än ett exemplar av din biljett kommer endast den första biljett (streckkod) som inläses att gälla.

Personuppgifter som lämnas vid biljettköp

Personuppgifter som lämnas vid köp av biljetter måste vara korrekta. Påhittade adresser eller namn får inte förekomma. Klubben har rätt att makulera bokningar som inte innehåller korrekta person- och adressuppgifter.

Inpassering

IFK Göteborg lagrar information om inpassering i statistiskt syfte. Detta register kan under vissa omständigheter begäras ut av myndigheter.

Lösenord och användar-id på internet

Du är själv ansvarig för att användar-id och lösenord förvaras på ett säkert sätt. Lämna aldrig ut användar-id och lösenord till någon annan person.

Regler för familjeläktaren Änglaland

 • 2 personer: Gäller för max 1 vuxen och minst 1 barn. 1 vuxen måste gå in med 1 barn för att biljetterna ska gälla.
 • 3 eller fler personer: Gäller för max 2 vuxna och minst 1 barn. Minst 1 vuxen och 1 barn måste gå in för att biljetterna ska gälla.
 • Även om alla i familjen har varsin biljett, så måste alla gå in samtidigt för att biljetterna ska vara giltiga.
 • De ovanstående kombinationerna är de enda som gäller när man går in i spärren. Detta innebär att man, oavsett orsak, inte kommer in på arenan med sin familjebiljett om inte barnet/barnen är med.
 • På Änglaland räknas man som barn i åldern 5–15 år. Barn under 5 år går in gratis om de sitter i knä. För att få köpa biljett på familjeläktaren Änglaland måste barnet/barnen som är betalande vara i åldern 5–15 år.

Särskilda villkor för tillträde till IFK Göteborgs matcher

 • Besökare är skyldig att på begäran underkasta sig visitation.
 • Det är inte tillåtet att medföra: a) Alkohol eller andra droger, b) vapen eller andra farliga föremål, c) pyroteknik eller brandfarliga vätskor, d) kamera eller videoutrustning. Endast små, hopfällbara paraplyer är tillåtet att ta in på arenan.
 • Den som är berusad eller påverkad av andra droger, äger inte tillträde till arenan. Detsamma gäller den som bär klädesplagg, medför flagga, banderoll eller liknande, med text eller symbol som uttrycker missaktning för folkgrupp eller annan grupp av personer med anspelning på ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung eller religion.
 • Maskeringsförbud råder såväl utanför som inne på arenan. Vid överträdelse äger arrangören rätt att avvisa personen.
 • Det är inte tillåtet att: a) Kasta föremål i riktning mot spelplanen, inom eller mot annan läktarsektion, b) beträda spelplanen eller angränsande område innanför staketet, c) utan medgivande uppta eller överföra ljud, rörliga bilder eller löpande textrapportering från matchen.
 • Arenan kameraövervakas. Arrangören använder bildmaterialet för att identifiera ordningsstörande besökare.
 • Om arrangören eller gästande förening/IdrottsAB på grund av en besökares otillbörliga beteende drabbas av böter, straffavgifter eller annan kostnad, är besökaren skyldig att betala motsvarande belopp till arrangören/gästande förening/IdrottsAB.
 • Besökare som gör sig skyldig till överträdelser enligt ovan riskerar bl.a. att avstängas från samtliga elitfotbollsarenor i upp till två år.
 • Arrangören förbehåller sig rätten att för upprätthållande av ordning och säkerhet inom arenan flytta publik från en läktarsektion till en annan.
 • Förtäring får ej medtagas in på arenan.
 • Biljettinformation
  • Dynamisk prissättning

   IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
   Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

  • Priser

   Alla priser är inklusive serviceavgift.

  • Barn- och ungdomsbiljetter

   Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

  • Seniorbiljetter

   Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.

 • Legendarläktaren

  Sektioner: D5 / F5

  På Legendarläktaren sitter du på arenans bästa platser tillsammans med IFK Göteborgs legendarer. Konceptet har egen entré och egen bar.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 350 kr
  Köp biljett
 • Långsida centralt

  Sektioner: L5 / N5
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 295 kr
  Köp biljett
 • Långsida

  Sektioner: C4–C6 / E3–E5 / F3–F4 / K3 / L3–L4 / M4–M5 / N1–N4

  Sektion C4–6, E3–5, F3 (toppmatch), F4, K3, L1–4, M4–5 och N1–4.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 270 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 185 kr
  Köp biljett
 • Långsida yttre / Kortsida

  Sektioner: B1–B4 / C1–C3 / E1–E2 / M1–M3 / P1–P4
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 200 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 135 kr
  SeniorFrån 160 kr
  Studentläktaren via Mecenat (B1/B2)Från 60 kr
  Köp biljett
 • Kommandobryggan

  Sektioner: H1–H4 / J1–J4

  Rekommenderad åldersgräns 15 år.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 180 kr
  UngdomFrån 125 kr
  Köp biljett
 • Bebbens Hylla

  Sektioner: F1-F2

  Det här är en sjungande sektion där känslorna avgör om du står eller sitter. Rekommenderad åldersgräns är 18 år.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 270 kr
  UngdomFrån 185 kr
  Köp biljett
 • Familjeläktaren

  Sektioner: L1-2

  Familj barn gäller för barn 5-15 år.

  BiljettPris
  Familj vuxenFrån 160 kr
  Familj barnFrån 80 kr
  Köp biljett
 • Young Fellows

  Sektioner: K1

  Här hänger blåvita supportrar i åldern 9 till 15 år. Läktaren är föräldrafri men våra värdar tar hand om tjejerna och killarna. Fokus här ligger på sång och på att skapa en positiv supporterkultur.

  BiljettPris
  9-15 årFrån 60 kr
  Köp biljett
 • Nedre ståplats & bortasektion

  Sektioner: G / I / A
  BiljettPris
  OrdinarieFrån 150 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 100 kr
  Köp biljett
 • Rullstolsläktaren

  Sektioner:

  Läktaren för rullstolsburna är placerad framför K1–3. Ledsagare följer med gratis.

  BiljettPris
  OrdinarieFrån 150 kr
  Ungdom t.o.m. 18 årFrån 100 kr
  Köp biljett
 • Dynamisk prissättning

  IFK Göteborg tillämpar dynamisk prissättning. Det betyder att priserna höjs vid stor efterfrågan.
  Våra matcher börjar med olika startpriser beroende på hur de kategoriseras.

 • Priser

  Alla priser är inklusive serviceavgift.

 • Barn- och ungdomsbiljetter

  Som ungdom räknas alla i åldern 5 till 18 år. Vid köp av ungdomsbiljett ska legitimation kunna visas upp i entrén. Barn under 5 år går gratis om de sitter i ditt knä.

 • Seniorbiljetter

  Vid inträde med seniorbiljett ska du kunna visa upp legitimation. Som förtidspensionär ska du även kunna visa upp intyg från Försäkringskassan.