Här är derbytruppen

Derbyfest och cupmöte. Det ser bland många andra en blåvit kapten fram emot.
– Förhoppningsvis blir det ett rejält tryck här på arenan, säger Sebastian Ohlsson inför prestigematchen mot Gais.

Måndag kväll, 19:00, är det avspark. För första gången sedan 2012 möts IFK Göteborg och Gais.
– Även om Bravida inte tar in jättemånga åskådare lär det kännas som om det är en riktigt stor publik på plats. Det ska bli en häftig upplevelse med derbykänslan som extra krydda, menar Sebastian Ohlsson efter söndagens träning på matcharenan.

Han är medveten om den prestige som ingår då blåvita änglar möter grönsvarta makrillar, men också betydelsen av resultat i jakten på gruppseger och en framtida kvartsfinalplats.
– Sedan behöver vi steppa upp ett par steg jämfört med Nyköping förra helgen. Då gjorde vi vad som krävdes, men inte så mycket mer. Nu blir det tuffare i det som kanske är årets match för Gais.

I truppen kan vi konstatera att Robin Söder åter är med efter den operation (foten) som gjordes efter förra säsongen. Tillbaka är även Alhassan Yusuf efter sin lårskada.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, Kristopher Da Graca, Erik Gunnarsson, Rasmus Wikström, August Erlingmark, André Calisir, Sebastian Ohlsson, Edvin Dahlqvist, Victor Wernersson, Amin Affane, Junes Barny, Emil Holm, Giorgi Kharaishvili, Patrik Karlsson Lagemyr, Alhassan Yusuf, Adil Titi, Robin Söder, Sargon Abraham, Benjamin Nygren.