Rapport från styrelsemötet

Vid styrelsemötet 21 november talades det bland annat om vår nye tränare, ekonomi och mycket annat. Här följer en kort rapport.

· Den webb som släpps i vinter förevisades. Den förbättrar vårt digitala utseende rejält och innebär nya möjligheter såväl kommunikativt som kommersiellt.

· Ekonomiarbetet inför 2018 fortlöper enligt plan.

· På säkerhetsfronten redogjorde Cecilia Andersson för ett nytt samverkansprojekt som är på väg att sjösättas. Mer information när detaljerna klarnar. I övrigt inget att rapportera.

· Mats Gren redogjorde för nuläget i A-truppen med tonvikt på vår nye tränare, Poya Asbaghi, och beskrev hur det nu pågår ett intensivt arbete för att spika truppen. Överlag har rekryteringen samt den initiala presskonferensen tagits emot väl och markerat ett positivt avstamp inför framtiden.

· Mats Palmgren redogjorde för att det pågår många projekt inne på Kamratgården i syfte att förstärka organisationen. Det handlar om allt från hur marknad och sälj bäst samverkar till en översyn av IT-frågor av alla de slag.

· IFK Göteborg kommer inom kort att ha ett möte kring E-sport, något som på sistone seglat upp som ett intressant kommersiellt tillskott för elitidrottsföreningar.

· Implementeringen av identitetsarbetet fortsätter internt. Målet är att ha ytterligare möten innan nyår för att tydliggöra än mer hur det här påverkar och förbättrar vardagen för vår organisation.

· Styrelsen uppdaterades på det aktuella läget i skiljeförfarandet mellan IFK Göteborg och Gustav Engvall. Vår jurist hanterar ärendet med skiljenämnden och vi kommenterar det ytterligare när ärendet är avslutat, vilket är brukligt.

· Medlemsmötet den 5 december diskuterades och det fastställdes, vilket också kommunicerats separat, att huvudpunkterna då är IFK Göteborg i samhället, läget i A-truppen med Poya Asbaghi och Mats Gren, en genomgång av det ekonomiska läget samt information om våra nya stadgar och årsmötet.

· På tal om årsmöten bestämdes det kommande till 5 mars 2018. Mer information och kallelser kommer i enlighet med vad stadgarna stipulerar.