Över 4 000 sålda årskort

Det blev ett succéår med nästan 15 000 i publiksnitt.
Vi är på god väg mot en riktigt fin årskortssiffra 2023.
– Vi vet att det är ett stort tryck och det ska bli spännande att se vad som händer när förnyelseperioden snart är slut, säger Josefine van Ginhoven, publikrekryteringsansvarig hos IFK Göteborg.

Om två veckor släpps alla ej uthämtade reservationer på arenan. Historiskt sett brukar det vara extra högt försäljningstryck under denna period.
Har du ännu inte förnyat ditt årskort – då är det verkligen läge nu. Vi är på god väg att sälja fler årskort än vad vi gjort på många år.

Varje månad kommer vi att uppdatera om den aktuella årskortssiffran. Just nu är vi uppe i över 4 000 sålda årskort.

På flera av våra sektioner, framför allt på långsidorna, säljs det många årskort just nu. Kommandobryggan är för tillfället fullbokad med en väntelista på över 1 000 personer. Dessutom har vi just nu sålt över 20 procent mer på nedre ståplats än vad vi gjorde totalt under säsongen 2022. 

– Vi har höga mål när det gäller årskortsförsäljningen inför 2023. Vi siktar på över 8 000 sålda årskort. 2022 har vi sett att många blåvita har blivit utan biljett till många av våra hemmamatcher, så när vi säger att ett årskort är det enda hundraprocentiga sättet att få se våra hemmamatcher – då menar vi verkligen det, säger Josefine van Ginhoven.