Chanser åt båda håll – men ett förödande blåvitt slut.
Vi föll i premiären efter ett sent Värnamo-mål.

Matchinledningen var både intensiv och fysisk.
Gästande IFK Värnamo hade svårt att komma ur vår höga press, och när de väl gjorde det var vi framgångsrika i att vinna tillbaka bollen.

I den 38:e minuten fick Värnamo-målvakten en dålig träff på bollen och spelade den rätt i gapet på Sebastian Ohlsson. I den efterföljande duellen föll Sebastian Ohlsson och ropade på straff. Men ingen åtgärd från domaren.

Efter halvtidspausen hade vi svårt att komma igång igen, vilket gjorde att gästerna periodvis tog över matchen.

Med 20 minuter kvar att spela var det Gustaf Norlins tur att bli inblandad duell i straffområdet. Men även den här gången valde domaren att inte döma straff.

Matchen såg länge ut att sluta 0–0, men med bara ett par minuter kvar att spela nickade oturligt Marcus Berg i eget mål efter en frispark.

1–0 stod sig de kvarvarande minuterna, och matchen slutade dessvärre i förlust.