Allsvenskan 2024 IFK Göteborg-Bromma­pojkarna 3-4

Förlust mot BP

Gästerna vann den målrika matchen.

Gustav Svenssons tidiga 1–0-mål hjälpte föga.
Gästande Brommapojkarna vann till slut matchen på Gamla Ullevi med 4–3, efter en målrik andra halvlek.

Det tog inte mer än en och en halv minut innan Gustav Svensson nickade in en hörna och gav oss en utmärkt start på matchen.

Men trots den goda starten lyckades vi inte kapitalisera vidare på överläget, och gästerna från Bromma åt sig in i matchen allt mer eftersom. När Nikola Vasic sedan kvitterade under tilläggstiden av den första halvleken var det både rättvist och välförtjänt.

Även i den andra halvleken var det bortalaget som tryckte på och fick utdelning både genom Ludvig Fritzson och på nytt genom Nikola Vasic. Arbnor Mucolli hann emellan med en reducering, men bara två minuter senare var Gustav Svensson sist på bollen in i eget mål.

Kolbeinn Thordarson fick in ytterligare en reducering i den sista ordinarie matchminuten, men Brommapojkarna kunde trots det hålla ut och vinna med 4–3.