Erbjudanden från blåvita partners

Nu hjälps vi åt – här är samlade erbjudanden från blåvita partners. Sidan fylls på fortlöpande med nya erbjudanden.

Gör dig redo för en ny digital vardag

Verksamheters framtida framgång bygger på företagets förmåga att förse medarbetarna med en mobil, digital arbetsplats där de alltid har tillgång till nödvändiga digitala applikationer samt resurser på sina föredragna enheter, oavsett tid och plats. Atea finns såklart där som stöd och rådgivare. Läs mer här.

För att få reda på mer samt komma i kontakt med Atea:
Maila eller ring till Malin Nordström, malin.nordstrom@atea.se alt 031-744 51 87 – så guidar hon vidare.

En sommarupplevelse utöver det vanliga

Spa, design, god mat och dryck på det unika Glashotellet i Småland! Nu får du som är Craft-atlet extra förmånligt pris på hotellpaket hos Kosta Boda Art Hotel!

I paketet ingår: Trerätterssupé • Logi (del i dblrum) • Frukostbuffé, Spaentré* (pool, relax, bastu och gym) fr. 1 340 kr/pers i dubbelrum (ordinarie pris 1 700 kr).

 

Mer energi i vardagen

Som stolt träningspartner till IFK Göteborg erbjuder vi dig som medlem eller årskortsinnehavare specialpris på två av våra mest inkluderande träningskort vid tecknande av autogiro i 12 månader. För att ta del av erbjudandet läs mer här.

 

Kampanjerbjudande på Golf GTE

En förmånlig laddhybrid både som tjänstebil och privatbil!

Kampanjpris 359 900:- (ord 420 000:-)

Välkommen till en laddhybrid med massor av körglädje, där turbomotorn och elmotorn tillsammans ger 204 accelerationssnabba hästkrafter. Med ett enkelt knapptryck väljer du mellan att köra helt på el upp till 45 kilometer, eller en kombination av el och bensin för längre räckvidd. Generöst utrustad med bland annat parkeringssensorer och Active Info Display – digital instrumentering.

Bilarna finns för snabb leverans.
Vi erbjuder attraktiva finansieringslösningar både för företag och privatpersoner.

För kontakt:
www.vwgoteborg.se

 

Reklamproduktion av Ads4you

Ads4you erbjuder 30% rabatt på ett flertal produkter. Rollup endast 689 kronor. Eller varför inte solstolar med eget tryck från 545 kronor?

Maila till rune@ads4you.se så skickar vi tillbaka en sammanställning på alla våra erbjudanden.

 

Annonsering i Bauer Medias radiokanaler

I de tuffa tider vi går igenom just nu är det viktigt att försöka fortsätta med våra verksamheter. Det kommer vända för eller senare, just nu gäller det att försöka härda ut. Cirka 500 000 göteborgare lyssnar varje vecka på någon av Bauer Media radiokanaler, Mix Megapol, NRJ och Rockklassiker. Vi erbjuder annonsering i 1 vecka med 70 stycken 20 sekunders införanden i varje kanal för totalt 29 500 kronor. Totalt 210 stycken införande under 1 vecka. Kampanjen ger cirka 900 000 kontakter under aktuell vecka.

Kontakta Henrik Fryklund för mer information: henrik.fryklund@bauermedia.se, 0730-667205.

 

Smart E-handel

E37 erbjuder ett e-handelssystem som gör det enkelt att driva lönsam e-handel. Vi tillhandahåller en prisvärd helhetslösning med allt från skräddarsydd design, rådgivning, integration och drift. Bland E37s kunder finns bland annat Blåvittshopen.

Vi erbjuder nu alla blåvita fans och partners den första kvartalskostnaden gratis.

Kontakta Findus Gezelius på findus@e37.se eller ring växeln på 08-587 667 90, så berättar vi mer!

 

Personalförsörjning

Effektiv förfogar över en bred portfölj av HR–tjänster som exempelvis inhyrning av tillfällig personal, rekrytering av kritiska kompetenser och interima chefslösningar. Med välkända delägare som Håkan Mild och Mathias Svensson garanteras en unikt tävlingsinriktad och vänlig kultur i bolaget. Detta gör Effektiv till den självklara partnern i Göteborg och Västsverige när det gäller ett brett spektrum av personalförsörjning. Skärpa och erfarenhet. Rakt in i din startelva!

Kontakta Haroula Karasimou på haroula@effektiv.se för mer information.

 

15 procents rabatt hos Glenns

Glenn Sportsbar är vår nya matpartner i samband med våra hemmamatcher. Du som Blåvittsupporter får 15 procents rabatt om du har årskort. Är du medlem i IFK Göteborg får du 10 procents rabatt. Rabatterna gäller alla dagar! Gör dig redo för match tillsammans med Glenns! Du hittar Glenn Sportsbar på Friggagatan, i Gamlestan och på Frölunda torg.

 

Utsökt lunch och catering från Hills

Hills Restaurang på golfbanan i Mölndal har öppet som vanligt med både lunch och catering, just nu med 15% rabatt på alla beställningar. Restaurangen är öppen för besök måndag-fredag, erbjuder hämtmat för den som önskar samt har flera olika cateringalternativ. Vi har även utkörning. Vid beställning för större sällskap (20 eller fler) bjuder vi på utkörningsavgiften.
För att erhålla rabatten anger du kod “NU HJÄLPS VI ÅT”.
Dagens lunchmeny hittar du här.
Cateringmenyer hittar du här.

Ring oss gärna för mer information: 031-727 15 25 eller maila restaurang@hillsgolfclub.se.

Nätverka med ditt företag på Hills – köp greenfee idag

Nu finns chansen att köpa företagsgreenfee på Hills Golf & Sports Club, en av Sveriges vackraste golfbanor. Ta med dina kunder ut på 18 hål hos oss! Ni får en unik möjlighet att träffas och nätverka en längre stund, vilket skapar både värdefulla kontakter och blir en bra start inför ett stundande affärsbeslut. Köper du ditt paket idag har du frihet att börja boka tider samma dag. I erbjudandet ingår även golfbil, startkit och en god lunch på Hills Restaurang.

Varmt välkommen till oss på Hills Golf & Sports Club!

Här finns mer att läsa om vårt erbjudande.

 

Specialister på golv

Inhab golv är stolt blåvit partner! Vi är inriktade och specialiserade på industrigolv, fogfria golvbeläggningar, slipning och polering av betonggolv. Vi installerar bland annat stegljudsdämpande Komfortgolv i offentlig miljö. Stryktåliga industrigolv med halkskydd. Polerade betonggolv i lager vilket underlättar städning och ger betonggolvet längre livslängd.

För mer information eller ett möte kontakta Daniel Nyberg på 070-4414695 eller Daniel@inhab.se.
Hemsida: inhab.se

 

Iver tar helhetsansvar för din IT-miljö

Genom verksamhetsförståelse, teknisk kompetens och personligt engagemang säkerställer vi att du alltid har den bästa lösningen och får ut mest nytta och värde av din IT-miljö.

Just nu – Iver Meet till ett rabatterat pris!

Då många just nu ställs inför stora utmaningar som ställer högre krav på en effektiv IT-miljö erbjuder vi just nu alla blåvita fans en av våra lösningar för telefonkonferens till ett rabatterat pris. Detta är en lösning där du inte behöver varken app eller web utan allt hanteras enkelt via din telefon. Ni erhåller konferensnummer med personlig mötes och PIN kod.

Ordinarie pris:
Startavgift: 995 kronor (Blåvita fans 695 kronor)
Månadsavgift: 40 kronor/mötesvärd (Blåvita fans 28 kronor)

Kontakta oss så berättar vi mer!
anders.johansson@iver.se
0733-471024

 

Sänk era inköpskostnader

Vi är ett företag som har produkter som alla företag behöver, Förbrukningsmaterial, Städ & Hygien, Bläck & Toners, Profilmaterial, Trycksaker, Möbler m.m. Låt oss få räkna på era inköp ni gör idag, för att få återkomma till er med ” ett lägre pris” som i sin tur leder till att ni sänker era inköpskostnader. Hör av er till oss!

Kontaktperson:
christian.jedenby@kontorab.se

 

Nå varandra utan att ses

Har ni fått ställa in möten och event?
Med distansregler och egenkarantän kan det bli svåra att få ihop.
Vi kan hjälpa er att nå ut internt och externt via strömmad video. Envägskommunikation eller flerpartsmöten. Vi kan t.o.m. erbjuda röstningssystem för släpande årsmöten. Vi jobbar mot de flesta förekommande plattformar som Youtube, Facebook, Linkedin eller kanske helt egen sida. Vi kan till och med jobba mot fler av dem samtidigt.
Hos oss finns tekniken, kunskapen och erfarenheten!
Hör av er till jesper@kse.se eller adrian@kse.se, 031-123123.

 

30% på Lernberger Stafsings sortiment i webbshopen

Lernberger Stafsing är ett svenskt skönhetsvarumärke, och stolt partner till IFK Göteborg. Vi ser till att spelare, ledare och hela teamet har rätt hårvård, styling och hudvård på Kamratgården och på Gamla Ullevi.

Vi tillverkar skönhetsprodukter från hjärtat med kunskap och självsäkerhet, som stämmer överens med den moderna människans livsstil. Våra produkter är unika, tillverkade i Sverige från egna recept, med ett fantastiskt innehåll och utan skadliga ingredienser.

Vi erbjuder nu en rabatt på 30% på hela sortimentet, där ni hittar förstklassig hudvård, hårvård och styling för både män och kvinnor. Rabatten gäller på ordinarie pris. Uppge koden “IFK30” i kassan. Du kommer till vår webbshop här.

 

Elektroniskt lås

Vi fortsätter med vårt succéerbjudande från hösten för att höja säkerheten i våra hem. Elektroniskt lås Yale Doorman inklusive montage 5 500 kronor inklusive moms.

För information samt beställning ring vår butik eller skicka ett mejl.
031-224501, info@lasproffsen.se

 

Säkerhetslösningar

I oroliga tider kan det vara en bra idé att tänka igenom säkerheten i era fastigheter.
Vi på Monitor kan erbjuda er skydd i olika former för alla typer av verksamheter och även för flerfamiljshus.

Några exempel vad vi kan erbjuda:

  • Inbrottslarm
  • Passersystem
  • Kamerabevakning
  • Porttelefoni
  • Bokningssystem
  • Postboxar
  • Elektroniska lås
  • Mekaniska lås
  • Larmcentral- och väktartjänster

Just nu erbjuder vi 5% på alla offererade lösningar. Erbjudandet vänder sig till företag, organisationer och bostadsrättsföreningar.

Kontakt: Torbjörn Delin, torbjorn.delin@monitor-larm.se

 

Samla era domännamn – fri konsultation i ett år

Name ISP är stolt domänpartner till IFK Göteborg. Vi har hjälpt klubben att både förenkla arbetet och sänka sina kostnader för hanteringen av domännamn, en extremt viktig del i alla verksamheter. Era domännamn är grunden till att såväl hemsida, e-post samt digital affärsverksamhet fungerar och även en stor pusselbit i nya affärer i de länder man är verksam i.

Name ISP är en svensk domännamnsregistrar med sitt ursprung i Göteborgsområdet, som registrerar i alla världens toppdomäner och erbjuder en vass och smidig kontrollpanel.

Vi erbjuder ett års fri konsultation (värde 2 000-10 000 kronor) när ni tecknar avtal för att samla er domänportfölj hos Name ISP.

För offert eller frågor, kontakta tomas@nameisp.com. Läs gärna mer om oss på www.nameisp.com.

 

Fatta informerande beslut om utvecklingen av er företagskultur och employer brand!

Marknadsundersökningar visar att 87 procent började arbeta på ett företag på grund av att kulturen attraherade dem. Om vi har ambition att behålla och attrahera talanger på dagens talangmarknad behöver vi aktivt arbeta med vår företagskultur och employer brand. Men hur väljer vi rätt fokusområden för våra satsningar? Vad tycker vår egen organisation är viktigast?

Oddworks Företagskulturella Nulägesanalys har tagits fram i syfte att ta bort dessa gissningar – och istället ge ledning möjlighet att fatta informerade beslut om satsningar kopplade till sin företagskultur och employer brand.

Under sommaren vill vi erbjuda denna digitala GAP-analys helt GRATIS till alla våra blåvita kamrater. Kontakta oss för mer information: niklas.busck@oddwork.se.

 

Kaffe, mat och dryck för arbetsplatser

Selecta kan inte bidra med allt som gör en bra arbetsplats. Men vi har en stark övertygelse om att vi kan hjälpa till att göra det enklare för människor att fungera ihop. Och att göra små underverk i vardagen genom att servera kaffe, mat och dryck på för att få medarbetare trivas och må bättre.

Tipsa och stöd Blåvitt:
Skulle din arbetsplats också vilja stötta IFK Göteborg?
Tipsa oss om var du arbetar. Så kan vi erbjuda er riktigt gott kaffe, mat och dryck på jobbet. Blir din arbetsplats kunder till oss stödjer ni IFK Göteborg i Samhället med 2 kronor per kilo ni dricker. Som tack får du dessutom 1 000 kronor i presentkort på Blåvittshopen.

Malin Sörensen

0709-858007
malin.sorensen@se.selecta.com

 

Leverans av tvätt- och rengöringsmedel samt toalett- och hushållspapper

Tvättex har sedan 1980 försett både hushåll och företag med dessa produkter, så istället för att gå och handla i butiken så levererar vi det direkt till er – både bekvämt och dessutom oftast mer ekonomiskt.

Just nu erbjuder vi dessutom 15% rabatt till alla BLÅVITA vänner. Gå in på www.tvattex.se och ange Blåvit15 i meddelanderutan. Det går också bra att kontakta Johan Isberg på 031-814300 eller johan.isberg@tvattex.se.

 

Weber Saint-Gobain

Weber är världsledande tillverkare av torrbruk och utvecklar lösningar för nybyggnation och renovering i 63 länder. Vi uppskattar såklart om ni vill välja vårt varumärke och material när möjligheten finns. Om inte för annat så för kvalitetens skull! Behöver ni hjälp att välja rätt material, besök www.se.weber.