Förlust i Stockholm

Djurgårdens IF numret större på Tele2 Arena.

Hemmalagets Hampus Finndell 1–0-mål i den sjätte minuten blev matchens enda – trots chanser åt båda håll.

Det tog bara sex minuter på Tele2 Arena innan målnollan i matchen spräcktes.

Adam Benediktsson boxade bort en höjdboll som efter lite kalabalik hamnade hos Djurgårdens Hampus Finndell – som kunde skjuta in 1–0 till hemmalaget.

Vi hade därefter svårt att komma in i matchen under den första halvleken, men trots ett par vassa lägen för hemmalaget så stod sig 1–0 halvleken ut.

I den andra halvleken kom vi däremot ut desto starkare och fick bättre kontroll över matchbilden.

Både Sebastian Ohlsson och Elias Hagen fick gyllene lägen att kvittera matchen, men i båda fallen hamnade bollen vid fel sida av stolpen.

Djurgården kunde hålla ut och sedermera vinna matchen, där Anders Trondsen fick syna det röda kortet i matchens sista minut.