Truppen mot Sirius

Dags för ny bortamatch i allsvenskan – och första trepoängaren utanför Göteborg?
– Vi möter ett spelskickligt lag, men som också har svagheter, vilka vi ska försöka att utnyttja, säger Poya Asbaghi efter dagens träning på Kamratgården.

Lördag 16.00 väntar IK Sirius för ett IFK Göteborg, som tillbringar fredag eftermiddag på tåg och buss till studentstaden Uppsala. Efter ett antal goda insatser finns det gott om utrymme med på färden.

Tränare Poya Asbaghi:
– Så är det. Överlag så får man en del gratis vid framgång, exempelvis stämning. Som jag påpekat tidigare har dock den alltid varit väldigt bra, men naturligtvis fått en skjuts ytterligare. Sedan har vi alltid respekt för våra motståndare och vi vet vad Sirius är kapabelt till.

Ett antal etablerade blåvita namn saknas på resan till Studenternas IP. Indisponibla är Junes Barny, som opererade ansiktet tidigare i veckan, men som var ute på plan och genomförde ett antal övningar med fysioterapeuten Calle Persson, där även Lasse Vibe (baksida lår) medverkade. Amin Affane (häl), Robin Söder (hjärnskakning) Sebastian Eriksson (på väg tillbaka) och Nzuzi Toko (lår) är inte heller aktuella för spel i helgen. Nya i truppen är Måns Saebbö och Samuel Ohlsson från Elit 1.

Poya:
– I det här läget är det tryggt med vetskapen om att var akademi levererar så många duktiga spelare.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, Carl Starfelt, Rasmus Wikström, Kristopher Da Graca, André Calisir, Victor Wernersson, Samuel Ohlsson, August Erlingmark, Sebastian Ohlsson, Alhassan Yusuf, Patrik Karlsson Lagemyr, Benjamin Nygren, Måns Saebbö, Giorgi Kharaishvili, Sargon Abraham, Adil Titi, Emil Holm.