0–2 i lägermatchen

Det var strålande fotbollsväder på Marbella Football Center. Men ett resultat som innebar besvikelse.
Det blev 0–2 mot allsvenska kollegan Hammarby.

Fram till minut 36. Då fick Hammarby straff och minuten senare stod det 1–0 till stockholmarna. Gustav Ludwigson gjorde målet.

I halvtid och i den andra halvleken genomförde båda lagen flera byten i den spanska hettan. Möjligtvis påverkade det tempot, som gick ner en del i den spanska värmen.

Matchens andra mål gjordes även det av Hammarby. Även det kom efter en fast situation. I 70:e minuten fick Hammarby frispark några meter utanför vårt straffområde. I misstänkt offsideläge styrde Richard Magyar bollen förbi Adam Benediktsson och över linjen.

Fler mål blev det inte.

Nästa match under lägret är mot Lokomotiv Moskva på torsdag. I början av matchen svängde spelet fram och tillbaka, med kontringar från båda lagen. Några halva chanser skapades men inget som riktigt hotade någon av målnollorna.

Nästa match under lägret är mot Lokomotiv Moskva på torsdag.