Biljettsläpp kommande matcher

Biljettlänkar släppta.

Cupmatchen, hemmapremiären och bortapremiären.
Nu finns länkar för biljettköp till samtliga.

Säsongen är igång och här kommer biljettinformation och biljettlänkar för dig som vill följa herrlaget i de kommande tävlingsmatcherna.

Djurgården borta 3 mars
Cupspelet har inletts med två segrar i rad och på söndag åker vi till Stockholm för en avgörande match mot Djurgårdens IF. Det är närmare 500 blåvita som redan har köpt sin biljett till den matchen.
https://diffotboll.ebiljett.nu/Tickets/Choose/315?S=0

Djurgården hemma 1 april
Den allsvenska premiären spelas mot Djurgårdens IF på Gamla Ullevi. Här kan ni läsa om tillvägagångssätt med biljettförsäljningen.
https://ifkgoteborg.se/nyheter/a-lag/2024/da-slapps-biljetterna-mot-dif/

Halmstad borta 7 april
I andra omgången av Allsvenskan åker vi till Halmstad. Biljetterna släpptes 15.00 idag och vi räknar med ett högt tryck på biljetterna. Det är 1 900 platser till försäljning på bortasektionen och ytterligare cirka 300 på sittplatssektioner intill.
https://hbk.ebiljett.nu/Campaign/ShowCampaign/bortalank

Information om Bortakorten går ut inom kort.

För att få uppdateringar med antal sålda biljetter rekommenderar vi alla att följa SLO-kontona på Facebook och Twitter och Supporterklubben Änglarna på Facebook, Instagram och Twitter.
Uppdaterade biljettlänkar för bortamatcher finns alltid i vårt spelschema på ifkgoteborg.se så snart vi har fått dem från motståndarklubben.