Noah målskytt i U20-landslaget

I veckan har fyra unga blåvita varit iväg på landslagsläger på Cypern. Nedan kommer en kort summering hur det gick för våra landslagsänglar.

Under veckan har tre ungdomslandslag på pojksidan hållit igång på Cypern med träningar och matcher. IFK Göteborg hade med totalt fyra spelare i trupperna. Emil Holm och Noah Alexandersson i U20-landslaget. Melwin Berg och Felix Eriksson i P04-landslaget.

Emil Holm

Startade matchen mot klubblaget Anorthosis Famagusta och fick äran att bära kaptensbindeln. Försvararen hann med en assist till 2-0-målet i storvinsten innan han byttes ut i halvtid.

Noah Alexandersson

Fick också en halvlek på plan då han byttes in i halvtid. I slutminuterna blev han målskytt då 18-åringen fastställde resultatet till 7-0.

Felix Eriksson

Gjorde sin landslagsdebut i den första matchen mot Danmark som han startade i backlinjen. Fick dryga timmens spel i 1-1-matchen mot grannlandet. I den andra matchen mot Cypern startade han igen och fick en halvlek när Sverige föll med 0-1.

Melwin Berg

Startade den första oavgjorda matchen mot Danmark där det blev 70 minuters spel. I uddamålsförlusten mot Cypern fick yttern ett inhopp på cirka en halvtimme.

En annan som gjorde sin landslagsdebut på Cypern var Colin Farnerud (son till Pontus Farnerud) i P04-landslaget. Mittfältaren som till vardags spelar i RC Lens fick en start och ett inhopp.