Välkommen tillbaka, GP Batteries

Partner 2010–2011, en av föreningens huvudsponsorer 2012–2015. Nu är en grön medspelare tillbaka i den blåvita familjen.
– Inte minst tilltalas vi av föreningens satsning på framtiden då vi själva har hållbara målsättningar och driver flera gröna projekt, säger Malin Torberntsson, produktansvarig på GP Batteries.

Energieffektiv belysning, praktisk återvinning och laddningsbara batterier – tre fokusområden hos ett företag med stor erfarenhet efter att ha levererat batterier sedan 1964. Idag är GP Batteries världens största producent av laddningsbara NiMH-batterier, representerat av partners världen över.
– Även om GP Batteries är en internationell koncern med kunder över hela världen, är vi på huvudkontoret “goa göteborgare”. Att få följa med IFK Göteborg i deras nystart och satsning på Akademin tycker vi känns spännande. Vårt mission “Powering a Greener tomorrow” passar dessutom som handen i handsken då båda våra målsättningar styr oss mot en nödvändig “hållbar utveckling” ekonomiskt, resultatmässigt och miljömässigt, förklarar Stefan Rundéus, VD på GP Batteries.

För oss är det oerhört glädjande att ha GP Batteries tillbaka i familjen

Den nygamla partnern går in som premiumpartner redan nu i höst och över 2018. Avtalet innebär bland annat att vara matchvärd för årets allsvenska avslutning på Gamla Ullevi, då IFK Göteborg söndag 5 november tar emot GIF Sundsvall.

Fredrik Wallin, försäljningsansvarig i IFK Göteborg:
– För oss är det oerhört glädjande att ha GP Batteries tillbaka i familjen. Likaså delar vi självklart fullt ut den syn de har på miljö och en grönare framtid.

Vill även ni vara med i den blåvita partnerfamiljen tillsammans med många andra intressanta företag från en mängd olika branscher? Vill även ni vara med på vår resa mot 2021 då Göteborg fyller 400 år och då vi gärna vill ge staden ett SM-guld? Eller känner du någon annan som skulle passa in? Varmt välkommen att kontakta oss här.