Nya Studentläktaren i samarbete med Mecenat

Är du student och vill gå på Blåvittmatch för en hundralapp eller mindre? Då är detta platsen för dig.

Nu får studenter en alldeles egen läktarsektion på IFK Göteborgs hemmamatcher. Studentläktaren i samarbete med Mecenat har platser där priset på en biljett ligger mellan 60 och 100 kronor.

Studentläktaren finns på sektionerna B1 och B2, och här har du riktigt bra plats på arenan.

– Det är glädjande att vi har fått till ett samarbete med Mecenat som ger studenterna riktigt bra biljettpriser. Detta är en naturlig del i vår publikrekryteringsstrategi där vi vill nå ut till fler och få dem att uppleva Blåvitt på plats, säger Erica Berghagen, Marknads- och kommunikationschef hos IFK Göteborg.

Det är glädjande att vi har fått till ett samarbete med Mecenat som ger studenterna riktigt bra biljettpriser

Du måste logga in på Mecenat för att kunna köpa biljetter på Studentläktaren, och med Mecenat får du dessutom 10 procents rabatt i Blåvittshopen under hela säsongen.

Följ också IFK Göteborgs och Mecenats sociala medier där det kommer att finnas tävlingar med fina priser – både inför och under den allsvenska säsongen.

– Vi på Mecenat är väldigt glada över att gå in i ett samarbete med IFK Göteborg. Studenter är en aktiv målgrupp, sett till både det egna idrottandet och intresset för upplevelser och evenemang. Med vår gemensamma satsning på Studentläktaren ser vi till att göra det ännu mer prisvärt och förmånligt för alla studenter som vill gå på Blåvitts matcher, säger Jonas Odéhn, COO på Mecenat AB.

Läs mer om studentläktaren här.