Designen på nya årskorten!

Årskorten för 2023 är här. Då tar ännu ett supportersamarbete nästa steg. Adrian "BluBianco" Gejrot designar årskorten för 2023!
– Det är ett drömuppdrag och jag är väldigt glad att mitt IFK Göteborg ger mig denna möjlighet, säger han.

En fotbollssäsong är sällan den andra lik. Det gäller även våra årskort som, rent utseendemässigt, har sett olika ut genom åren. Inför säsongen 2023 har vi frågat Blåvittsupportern Adrian Gejrot, som kallar sig BluBianco i sociala medier, om han ville utforma kommande säsongs årskort.
– Jag blev väldigt glad när jag fick frågan. Det är ett hedersuppdrag för mig, säger han.

Det är ingen slump att vi väljer en supporter. Det är ingen tillfällighet att det är just Adrian.

– Under året 2023 firar Supporterklubben Änglarna 50 år och det är därför spelare som har varit med på hela den resan som är med på årets årskort. Från Donald Niklasson, som var en del av truppen just 1973, till Hussein Carneil och dagens trupp.

Samtliga årskortsinnehavare 2023 får sitt årskort i såväl fysisk som digital form. Det digitala årskortet finns i din IFK Göteborg Live-app och mejlas som PDF till dig direkt efter genomfört köp. Det fysiska årskortet kommer antingen skickas hem eller hämtas ut i Blåvittshopen inom ett par veckor. Du väljer själv hur du vill ha ditt årskort levererat i köpflödet på ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Adrian om designen:

– Tanken är att lyfta händelser och spelare som har gjort ett extra avtryck hos oss supportrar, saker som vi kommer att bära med oss i våra supporterliv.

Du som har haft årskort 2022 har första tjing på platserna och kan förnya ditt årskort från och med imorgon, tisdag 27 september.
Nyförsäljning av årskort startar tisdag 1 november.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.