Ta med laget på match

Det perfekta tillfället för en lagaktivitet!

En blåvit hemmamatch är det perfekta tillfället för en lagaktivitet – vi har dessutom förmånliga biljettpriser för alla ungdomslag och föreningar.

Till alla er föreningar och ungdomslag som bor i närheten eller som planerar att besöka Göteborg har vi ett fint biljetterbjudande – matchbiljetter från endast 70 kronor per person.

Att besöka Gamla Ullevi är en perfekt möjlighet till lagaktivitet utanför fotbollsplanen samtidigt som det kan bidra till mycket inspiration som ni kan ta med er till träningsplanen för att själva öva på. En ny frisparksvariant, en uppvärmningsövning för målvakterna eller varför inte spana in Marcus Bergs målgest? Framför allt handlar ert besök om gemenskap och ett härligt tillfälle att bygga lagkänsla, men även att få träffa andra fotbollsintresserade killar och tjejer på läktaren.

Utanför arenan finns vårt roliga evenemangsområde, där det finns aktiviteter för såväl stora som små. Här kan ni hoppa hoppborg, testa hinderbanan eller få en härlig ansiktsmålning. Alla aktiviteter är kostnadsfria och området öppnar två timmar före avspark.

Här kan du läsa mer om vad som händer på våra matcher!

Följande hemmamatcher finns just nu tillgängliga för bokning:

  • IFK Göteborg – Mjällby AIF, lördag 3 juni kl. 15.00
  • IFK Göteborg – Varbergs Bois, måndag 10 juli kl. 19.00
  • IFK Göteborg – Halmstads BK, söndag 23 juli kl. 17.30
  • IFK Göteborg – Kalmar FF, söndag 30 juli kl. 17.30
  • IFK Göteborg – Djurgårdens IF, söndag 13 augusti kl. 15.00

Läs mer och boka lagbiljetter nedan.

Vi ses på Gamla Ullevi!