Bli medlem i IFK Göteborg

Bli medlem i Sveriges finaste förening. Observera att du ska ha betalt ditt medlemskap senast idag, 11 januari, för att ha rösträtt på årsmötet 11 mars.

Medlemskap för 2019 förnyas samt tecknas på följande sätt:

Via webben

Det allra enklaste är att förnya samt teckna ditt medlemskap via webben. Fyll i webbformuläret här och följ därefter betalningsanvisningarna.

Via inbetalningskort

Med ditt inbetalningskort (inbetalningskortet kom med sista numret av medlemsmagasinet i början av december).

I Blåvittshopen

Blåvittshopen på Gamla Ullevi har öppet vardagar kl. 10.00–18.00 samt lördagar kl. 11.00–15.00.

Notera att föreningens stadgar kräver att medlemsavgiften är betald två månader före årsmötet, det vill säga 11 januari, för att ha rösträtt på årsmötet 11 mars 2019. Medlem som betalt senare har endast yttrande- och förslagsrätt.

Medlemspaket

I slutet av januari månad börjar vi posta medlemspaket till alla medlemmar som betalt medlemsavgift för 2019. Medlemspaketet innehåller ditt medlemskort, ett brev från föreningen samt en länk till en årskrönika om säsongen 2018.

Kontakta oss

Om du har frågor eller funderingar är du mer än välkommen att kontakta IFK Göteborgs kansli på mejl: medlem@ifkgoteborg.se eller telefon: 031-703 73 00.

Observera att medlemskapet gäller för IFK Göteborg Fotboll. För medlemskap i övriga sektionsföreningar, vänligen kontakta önskad förening.