Auktion och lotteri vid årsmötet

Direkt efter måndagens årsmöte hålls en auktion med exklusiva fototavlor där alla pengar kommer att gå till IFK Göteborgs akademi.

Initiativtagaren och fotografen Fredrik Aremyr auktionerar ut fem fototavlor – och dessutom kommer en sjätte tavla att lottas ut bland mötesdeltagarna.

Auktionen sker direkt efter att årsmötet har avslutats.

Det är andra året i rad som Fredrik arrangerar auktion vid årsmötet. Förra året auktionerades en fototavla ut för 11 000 kronor.

Tavlorna i årets auktion är identiska och finns alltså i endast sex exemplar. De är dessutom signerade av Patrik Karlsson Lagemyr, numrerade och även signerade av Fredrik Aremyr. Tavelmåtten är 50×50 centimeter och bilderna är monterad på skiva så ingen ram behövs.

– Akademin ska ta fram nya talanger likt ”Paka”, Benjamin Nygren, Pontus Dahlberg, Rasmus Wikström och alla de andra talangerna som har gått genom våra egna led genom åren. Det är i akademin vi fostrar ungdomar att bli fotbollsspelare men framför allt människor som ska representera det finaste av klubbmärken i många år. Det vill jag bidra till och jag hoppas att fler tar chansen att göra det på auktionen, säger Fredrik Aremyr.