IFK Göteborgs julkalender 2018

De senaste två åren har IFK Göteborgs julkalender gjort succé i december månad. Nu är det återigen dags att öppna blåvita luckor fullpackad av fina klappar.

December står för dörren vilket innebär att IFK Göteborgs julkalender 2018 strax drar igång. Nytt för i år är att varannan lucka innehåller en tävling från förenings partners och varannan lucka innehåller ett förmånligt erbjudande från Blåvittshopen.

Tävlingar

Varannan dag kommer luckan att innehålla en tävling med fina klappar från våra samarbetspartners. Alla som förnyat/köpt sitt årskort inför säsongen 2019 och som deltar i tävlingarna har chansen att vinna. Bland priserna finns bland annat ett årskort hos Nordic Wellness, presentkort på resor med SJ och Nettbuss eller lån av Volkswagen Touareg till valfri bortamatch inklusive fyra matchbiljetter. Det är med andra ord hög tid att köpa årskort för att inte missa chansen att tävla om massvis av härliga klappar.

Tillvägagångssättet är enkelt. Varannan dag, med start imorgon, öppnar vi en ny lucka som, utöver ett fint pris, innehåller en fråga. Det enda du behöver göra är att svara på frågan, därefter lottas vinnaren fram bland alla som svarat rätt. Vinnaren presenteras på luckan dagen efter.

IFK Göteborgs julkalender 2018 startar 1 december och varje morgon kommer en ny lucka öppnas på våra sociala medier (Facebook, Twitter och Instagram).

Klicka här för att förnya eller köpa årskort.

Erbjudanden från Blåvittshopen

Varannan dag, med start imorgon, kommer luckan att innehålla ett förmånligt erbjudande från Blåvittshopen. Erbjudandet gäller för alla blåvita, så passa på att fylla ytan under granen med paket från IFK Göteborg. Erbjudandet gäller i både butik och i e-handeln.

Lycka till och God Jul önskar IFK Göteborg!