En första information kring hemmapremiären

Söndag 7 april 2019 är en dag vi längtat efter. Allsvensk hemmapremiär på Ullevi. Elfsborg står för motståndet. Vi hoppas givetvis på en härlig fotbollsfest på den arena där vi genom åren upplevt så mycket med IFK Göteborg.

Flytten från Gamla Ullevi till Ullevi då det handlar om vår hemmapremiär i allsvenskan är definitiv.

Inledningsvis handlar det bland annat om att lösa det praktiska som tillkommer, att säkerställa köpflöden, se över biljettsystemet, säkra logistiken och en hel del annat.

Följande finns att meddela så här långt:

Arenan kommer att vara onumrerad.

Årskortsinnehavare/biljettinnehavare kommer att kunna använda sina årskort och biljetter i entrén på Ullevi. Det vill säga, man behöver inte byta ut sin befintliga biljett.

Årskortsinnehavare/biljettinnehavare kommer att få erbjudande om möjligheten att ta med sig exempelvis vänner och familj till ett specialpris.

Ytterligare information om aktiviteter kring matchen, sektionering och annat som sker i anslutning till hemmapremiären 2019, kommer inom kort.

Ett flertal SM-guld, svenskt publikrekord (52 194 i derby mot Öis 1959), Uefacup-framgångar, Champions League-fotboll, över 30 000 åskådare mot Malmö FF i premiären 2017 – vi har många ljuvliga minnen från Ullevi.

Nu laddar vi för en ny fotbollsfest på arenan.