Hemmamatch idag kl. 17.30

Idag spelas IFK Göteborg mot IFK Norrköping på Gamla Ullevi. Här har vi samlat allt du behöver veta inför matchen.

Köpa biljett

Enklast är att köpa biljett på ticketmaster.se. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 14.30 på Gamla Ullevi.

 

Kom i tid – med förköpt biljett

Genom att ha biljetten klar redan innan matchdagen och ankomsten till arenan undviker du stress och långa köer. Därmed blir din upplevelse mycket trevligare. Entréerna öppnar kl. 16.30. Vi rekommenderar all publik att påbörja inpassering in till arenan senast 45 minuter före avspark.

 

Evenemangsområdet idag

Evenemangsområdet utanför arenan öppnar kl. 15.30. Här kan du hoppa hoppborg, få en ansiktsmålning och träffa lejonet Leo. Idag kan du också träffa alla härliga pirater från Daftö Resort på evenemangsområdet. Utöver att skoja med alla barn, kommer de även att bjuda på den hejdundrande showen ”Rövarrock” på evenemangsområdet vid två tillfällen innan matchen samt ansiktsmåla alla som vill. John Scotts har utökat uteservering och foodtrucken ”The Hatch” är på plats med sina smarriga hamburgare. Läs mer om alla aktiviteter här.

 

Matchtröjans dag

Idag är det även dags för “Matchtröjans dag” samt parksamling i Kungsparken. Från Supporterklubben Änglarna följer en uppmaning om att bära den allra vackrast av tröjor i eftermiddag samt att delta på det parkhäng som arrangeras i Kungsparken. Läs mer här.

För dig som inte har en matchtröja eller vill förnya garderoben har Blåvittshopen ett erbjudande på matchtröjor dagen till ära. Läs mer här.

 

Sol och värme idag

Väderprognosen pekar på soligt, och väldigt varmt, väder i eftermiddag. Vi vill uppmana alla besökare att dricka ordentligt med vatten under dagen samt under matchbesöket. Runtom på arenan finns totalt elva vattenfontäner där man kan fylla på med vatten. Kioskerna har även kylda drycker för den som önskar det. Om ni upplever problem med värmen under matchbesöket, kontakta gärna någon av läktarvärdarna eller annan personal runtom på arenan så kan de assistera er vidare.

 

Digitalt matchprogram

Från denna säsong kommer IFK Göteborgs matchprogram att vara digitalt. Läs mer här.

 

Ladda ner IFK Göteborg Live

Ladda ner och använd vår app IFK Göteborg Live. Med denna får du tillgång till en hel del funktioner som är kul för dig som befinner dig på matchen. Läs mer här.

 

Rösta på matchens lirare

Idag kan du vara med och rösta fram matchens lirare i appen IFK Göteborg Live. Ladda ner appen i App Store och Google Play.

 

Blåvittshopen

Idag öppnar butiken kl. 14.30. Det kommer även att finnas ett försäljningsställe vid Gunnar Grens staty samt utanför entré 9 från kl. 15.30.

 

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se.