Nu släpper vi årskort till division 1

Häng med 2024.

Äntligen kan du säkra din plats till våra hemmamatcher i division 1.

Debutsäsongen i division 1 slutade med en andraplats och 54 inspelade poäng. 2024 väntar ännu en säsong i division 1 södra dam, där vinnaren blir uppflyttad till Elitettan. Seriesammansättningen är nu klar och vi kommer att ställas mot bland andra BK Häcken, Örgryte IS och Helsingborgs IF. Därmed kan vi också släppa årskorten och visa upp kommande säsongs årskortsdesign. Utformningen för årskortet är framtagen av Blåvittsupporten Adrian Gejrot, som kallar sig BluBianco i sociala medier.

– Vårt damlag vill framåt, mot nya mål och segrar. Det var en av mina tankar när jag fick möjligheten att för andra året i rad skapa designen på årskorten, säger Adrian.

Samtliga årskortsinnehavare 2024 får sitt årskort i såväl fysisk som digital form. Det digitala årskortet finns i din IFK Göteborg Live-app och mejlas ut som PDF till dig efter genomfört köp. Det fysiska årskortet kommer antingen att skickas hem eller hämtas ut i Blåvittshopen efter genomfört köp. Du väljer själv hur du vill ha ditt årskort levererat i köpflödet på ifkgoteborg.ebiljett.nu.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se.