Biljettinformation inför vårderbyt

Inför Gais-IFK Göteborg.

Med start på torsdag 18 april släpps biljetterna till vårderbyt mellan Gais och IFK Göteborg. För dig som vill se matchen på plats gäller det att vara på tårna.

Måndag 6 maj är det dags för det första allsvenska derbyt mot Gais sedan 2012. IFK Göteborg är bortalag i matchen. Intresset för matchen är högt och de blåvita platserna kommer att gå åt i rask takt. Som bortasektion har vi blivit tilldelade sektion A-O (ståplats) och sektion B-P (sittplats), vilket innebär att vi har cirka 3 700 platser. Observera att hela kortsidan räknas som bortasektion och kommer att vara sjungande läktare, där känslorna avgör om man sitter eller står och du förväntas delta i det vokala stödet.

Med anledning av det positiva och höga intresset för samtliga blåvita matcher vill vi premiera medlemmar och årskortsinnehavare och därför ges de förtur till detta släpp, precis som vid våra hemmamatcher på Gamla Ullevi.

Biljettsläpp och tillvägagångssätt

Torsdag 18 april klockan 10.00
Försäljningsstart årskortsinnehavare och medlemmar.

  • Ett mejl med biljettlänk skickas ut tisdag 16 april klockan 15.00.
  • Max två (2) biljetter per person.
    Ovan maxantal gäller oavsett antal årskort.
    Medlemmar räknas de som betalat sitt medlemskap senast 8 april 2024.

Observera att det hos vissa mejlservrar blir en viss fördröjning i leverans av utskick. Avvakta därför gärna ett par timmar med att kontakta oss, om mejlet inte kommit fram i direkt anslutning till ovan angiven tid. 

Övriga biljettsläppsdatum kommuniceras via Gais hemsida här.

Läs tidigare artikel angående biljetter som kommit ut felaktigt i förtid.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.