Nu släpps supportrarnas tröjbok

Över 1 000 illustrerade matchtröjor.

Supportrarna Joacim Ohlsson och Jens Hallberg har skapat boken ”Med längtan i bröstet” som på 470 sidor är en historisk resa som hedrar tröjorna, föreningen och supporterskapet.
Nu kan du förboka ditt exemplar hos Blåvittshopen.

Fyra års forskning är i mål. I denna omfattande och illustrationsrika bok om IFK Göteborgs matchtröjor tas du med på en historisk resa genom Blåvitts stolta historia. Från de tidiga årens enkla, men inte desto mindre betydelsefulla tröjor, till de moderna och teknologiskt avancerade ställ som idag bärs av spelarna.

– ”Med längtan i bröstet” hedrar de matchtröjor som har burits av legendariska spelare. Med boken vill vi också fira alla de supportrar och medlemmar som har stöttat föreningen i med- och motgång sedan 1904, och som har sett dessa tröjor som symboler för gemenskap, tillhörighet och passion för spelet, säger Jens Hallberg, som tillsammans med Joacim Ohlsson har skapat boken.

Du som bokar ett exemplar hos Blåvittshopen kommer att få 470 fullmatade sidor – och dessutom ditt namn i boken.

– Den innehåller över 1 000 noggrant illustrerade matchtröjor, bortglömda fotografier, överraskande upptäckter och detaljerad spelarstatistik för att hedra och dokumentera klubbens rika historia och de spelare som burit dess färger, säger Joacim Ohlsson.

Till Blåvittshopen!