Välkommen till Leoklubben

Hej kompis, lejonet Leo här! Jag är IFK Göteborgs maskot och det här är min klubbsida. Här kan du läsa om Leoklubben och jag kommer då och då att uppdatera sidan med roliga pyssel, intervjuer med spelare och mycket mer. Kom ihåg att kika in här med jämna mellanrum.

Leoklubben är till för IFK Göteborgs allra yngsta medlemmar – dem mellan 3 och 8 år. Tillsammans hittar vi på en massa kul saker under säsongen – vi intervjuar spelare, tävlar om fina blåvita priser och alla medlemmar får en rolig present.

Alla barn som är mellan 3 och 8 år och medlemmar i IFK Göteborg är automatiskt medlemmar i Leoklubben. Det kostar ingenting extra att vara med i Leoklubben, och man får en massa roliga saker:

  • Medlemskort och ett snyggt diplom
  • En present från Leo
  • Leo-bladet via mejl*
  • Blåvittmagasinet
  • Inbjudan till Kamratgårdsdagen, där man får träffa Leo och spelarna i A-laget
  • 10 procent rabatt på ordinarie priser i Blåvittshopen.

*För att få Leo-bladet behöver man anmäla en mejladress till medlem@ifkgoteborg.se

Pyssel

Gillar du att pyssla? Jag också! Jag tycker särskilt mycket om att färglägga. Även om det kan vara lite svårt att hålla sig innanför linjerna ibland. Men man måste ju träna för att bli bättre, precis som våra spelare tränar fotboll för att bli bäst. Om du klickar på länkarna här nere hittar du två bilder på mig som du kan skriva ut och färglägga. Om du vill, får du gärna skicka din teckning till mig.
Min adress är:
Lejonet Leo
Kamratgårdsvägen 50
416 55 Göteborg.

Leo 1
Leo 2

Träffa mig på Gamla Ullevi

Jag går på alla IFK Göteborgs hemmamatcher och tycker det är jätteroligt att träffa alla barn och få en kram eller en high five. Innan avspark busar jag på evenemangsområdet utanför Blåvittshopen och i halvtid hänger jag på Familjeläktaren Änglaland. Om du ser mig får du jättegärna komma fram och ta en bild. Hoppas vi ses där!

Välkommen till Leoklubben!