190119 IFK Göteborgs spelare inför träningsmatchen i fotboll mellan IFK Göteborg och Stabaek 19 januari 2019 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Vi är stolta över att presentera följande partners till IFK Göteborg

Som partner till IFK Göteborg får ert företag möjligheten att stärka sitt nätverk kombinerat med fantastiska upplevelser samt att ni stödjer Sveriges mest folkkära idrottsklubb.

Huvudpartners

Våra huvudsponsorer syns på våra matchställ och i mycket av vår externa kommunikation. Kategorin är branschexklusiv. Är ditt företag intresserat av att bli huvudsponsor?

Bli partner

Serneke

Serneke är ett ungt och expansivt entreprenadföretag som utför alla typer av bygg- och anläggningsprojekt och erbjuder heltäckande tjänster inom byggsektorn.

Atea

Atea är Nordens och Baltikums ledande leverantör inom it-infrastruktur. Tillsammans med sina kunder bygger de Sverige med it.

Elkontakt

Elkontakt var med och byggde nya Kamratgården – ett av många hedersuppdrag. De är etablerade i Borås, Göteborg, Stockholm och södra Sverige och kan allt inom el, tele och data.

Kappa

Kappa är ett sportvarumärke för aktiva personer som, när de utövar en sport, behöver funktionella kläder med en modern och färgglad stil.

Länsförsäkringar

Länsförsäkringar är mer än ett försäkringsbolag. Det är också bank, fastighetsförmedling och larmcentral – allt under samma tak. Företaget är lokalt representerat över hela landet, alltid nära kunderna.

Morris Law

Morris Law är en advokatbyrå från Göteborg med affärsjuridisk inriktning. Företaget har en tydligt uttalad vision att förändra en bransch som kan upplevas som stel och konservativ. Kontor i Göteborg och Stockholm.

Nordic Wellness

Nordic Wellness är idag Sveriges största och snabbast växande träningskedja med 200 egenägda klubbar.

Rasta

Rasta driver restaurang och cateringverksamhet och har 25 anläggningar runt om i Sverige.

Svenska Spel

Svenska Spel är ett företag som vandrar hand i hand med idrotten.

Volkswagen Göteborg

Med våra fyra anläggningar i Göteborg, Aröd, Sisjön och Kungsbacka är vi Västsveriges största auktoriserade Volkswagen-återförsäljare.

Premiumpartners

Som Premiumpartner blir du en del av en exklusiv skara partners. Ditt företag blir en del av nätverket Kamratskapet, men får även möjlighet att tillsammans med oss på IFK Göteborg ta fram skräddarsydda exponeringsmöjligheter, aktiviteter och andra lösningar som passar ditt företag bäst. Du får även bjuda med kunder och kollegor till våra hemmamatcher för att nätverka och umgås.

Bli partner

Kamratskapet

Kamratskapet är vårt affärsnätverk och vårt mål är att det ska vara Idrottssveriges bästa nätverk. Vi gör detta genom att knyta till oss en mängd olika företag, i olika storlekar och branscher, och sammanför dem genom nätverksresor, matcher, lunchträffar med mera. Ni som är med i nätverket får dessutom möjlighet att bjuda med kunder och kollegor på matcher för att nätverka och umgås.

Bli partner

Klubbpartners

Som Klubbpartner kan du bjuda med dina kunder, kollegor eller vänner på allsvenska matcher. Innan avspark bjuds ni på mat och får höra de senaste nyheterna från våra tränare och profiler. Restaurangen öppnar två timmar innan avspark och har blivit en naturlig mötesplats för många Göteborgsföretag. Som Klubbpartner bjuds ditt företag även in till arrangemang som till exempel bortaderbyn.

Bli partner

Partnerpaket

Vill du ha garanterat bra sittplatser med full överblick över planen och slippa långa köer? Då är Partnerpaketet perfekt för dig.

Bli partner

Klubb 1904

Som medlem i Klubb 1904 blir du partner till IFK Göteborg och är med och stärker vår förening. Medlemskapet gäller under hela säsongen 2018 och kostar 2995 kronor.

Läs mer här

Medlemmarna i Klubb 1904

Ligapartners