Anmäl dig till höstcamp

IFK Göteborg hälsar hjärtligt välkommen till årets upplaga av höstcamp för flickor och pojkar mellan 8-15 år (födda 2009-2002) från andra föreningar.

Fakta:

IFK Göteborg och Eurotravel Sports erbjuder Höstcamp 30/10 – 1/11.
Öppen för flickor och pojkar födda 2002-2009.
Du kan välja två alternativ:
Boende: Deltagarkort A, endast födda 2002-2007 kan välja boende.
Dagläger: Deltagarkort B

Campområdet:

Kviberg Park – vi kommer att vara i Nordens största multiarena Prioritet Serneke Arena. Området ligger i nordöstra Göteborg, Alla aktiviteter finns inom gångavstånd, Fotbollshall inomhus – konstgräs och utomhus med konstgräs, Beachvolleybollhallen. Boende bor på Kviberg Park hotell i Prioritet Serneke Arena (om du väljer deltagarkort A, boende).

Fotbollsträning för utespelare och målvakter

Träningarna sker i fotbollshallen på konstgräs i Prioritet Serneke Arena och utomhus på Kvibergs konstgräsplaner. Spelarna tränar i flick o pojkgrupper separat i åldrarna 2002-2005. FP09-06 tränar ihop. Målvakter får specifik målvaktsträning.

  • Vi tränar enligt vårt eget utbildningsprogram ”Secrets to Soccer”. Träningarna handlar mest om teknik och anfallsspel för utespelare. Det unika med Secrets to Soccer metoden är att:
  • Spelarna lär sig hur de ska tänka när de tränar och spelar match (mental träning).
  • De lär sig att utveckla sig själva på träningarna och i matcherna med vår värdegrund kamratskap, kul , kämpa, kunskap.
  • Spelarna är koncentrerade, avspända och de föreställer sig hur de lyckas när de tränar och när de spelar matcher. Varje grupp har en huvudinstruktör och assisterande som är utbildade från IFK Göteborg akademi.
  • Vår värdegrund 4K genomförs med teori i praktikpassen; hur mycket och bra träning som krävs för att nå sitt egna mål med eget ansvar och personliga förberedelser inför varje träning,
  • Vi genomför löpskolning och snabbhetsträning för alla spelare, en metod som IFK Göteborg Akademi och andra klubbar i Europa använder idag: www.tannerspeed-lauftraining.de

Läs mer om höstcamp och anmäl dig här