IFK Göteborgs kaptensbindel

IFK Göteborg har i sin strategi att aktivt arbeta med vår värdegrund och kommunicera internt och extern vad klubben står för. Vi kommer framåt manifestera detta på olika sätt under kommande år.

2019 är ett år fullt av utmaningar, men också möjligheter. Möjligheter att göra förändringar och förbättringar som tar vår klubb i rätt riktning. Det är också ett år då det är viktigare än någonsin att vi håller ihop, ställer upp, är aktiva och visar vad vi står för och att vi gör det tillsammans.

KAMRATSKAP. Något som finns naturligt i klubbens DNA, men också något vi alla dagligen måste jobba aktivt med och ständigt påminna oss om. Vi vill och ska vara en klubb där kamratskap är naturligt och självklart. En klubb där vi aktivt arbetar för att alla ska kunna känna sig välkomna. Att vi ställer upp för varandra, håller ihop och att var och en gör det bästa för att leva upp till detta. På och utanför plan.

Från och med den allsvenska starten kommer kaptensbindeln symbolisera att detta är något vi jobbar med, varje dag i alla delar av vår verksamhet.