Evenemangsinfo IFK Göteborg-IF Elfsborg

På måndag spelar vi mot IF Elfsborg på Ullevi. Här har vi samlat allt du behöver veta inför matchen.

På måndag ses vi äntligen på läktaren igen. Det är viktigt att vi fortsätter att vara rädda om varandra i dessa tider och minimera smittspridningen för att vi på sikt ska få samlas ännu fler på läktarna. Därför vill vi be dig att läsa igenom och följa det som står här nedanför.

Köpa biljett
Enklast är att köpa biljett på ticketmaster.se. På matchdagen öppnar biljettkassorna klockan 17.00 på Ullevi.

Om du får symptom
Vi uppmanar dig att inte gå på matchen om du upplever några förkylnings- eller sjukdomssymptom. Kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se så kan vi erbjuda en annan årskortsinnehavare att gå på matchen alternativt ge bort biljetten till en vän/familjemedlem. Din biljett är opersonlig och kan således nyttjas av någon annan. Biljetten kommer inte att återbetalas.

Inpassering
Entréerna öppnar klockan 17.30 (1,5 h före avspark). På din biljett finner du vilken entré du ska använda dig av. Vi ber dig att komma i tid till arenan för att minska trängseln utanför arenan och att hålla avstånd till andra kamrater för att värna om varandras hälsa. Du kan ha din biljett utskriven eller i mobilen. Vid biljett i mobilen ber vi er ha skärmen inställd på högsta ljusstyrka för snabbast möjliga scanning.

På läktaren
Samtliga platser på våra hemmamatcher är tills vidare sittplatser. Detta på grund av myndigheternas krav som bland annat säger att vi ska ha anvisade sittplatser vid våra evenemang och hålla social distansering. På sektion ABC samlas våra sjungande supportrar. Övriga sektioner är ordinarie sittplatssektioner. Du hittar information om entré, sektion, rad och plats på din biljett. Det är viktigt att alla sitter på den plats som står angiven på biljetten. Observera att du bör vara på din anvisade plats under hela matchbesöket med undantag för toalett- eller kioskbesök.

Kiosker och toaletter
Vid matchen kommer kiosker och toaletter att vara öppna i anslutning till respektive sektion. Det kommer även att finnas ambulerande försäljning runtom arenan. Vid denna match kommer inga barer i anslutning till ordinarie läktare att vara öppna. Vi uppmanar dig att planera eventuella toalett- och kioskbesök på ett sådant sätt att social distansering hålls. I anslutning till toaletter och kiosker kommer det att finnas tvål och handsprit och vi uppmanar dig att använda dessa för att hålla god handhygien.

Endast ihopfällbara paraplyer
Observera att det endast är tillåtet att medföra små, ihopfällbara paraplyer vid matchen. Det är inte tillåtet att fälla upp paraplyet väl inne på läktaren. Större paraplyer måste lämnas utanför arenan. IFK Göteborg tar inte ansvar för dessa.

Blåvittshopen
Butiken har öppet kl. 16-19 på matchdagen. Utanför arenan hittar du även försäljningstält inför matchen.

Utpassering
När du ska lämna arenan efter avslutad match är det viktigt att du följer personalens anvisningar. Utpasseringen kommer att ske radvis och personal på plats meddelar när du kan lämna din sektion. Detta för att undvika trängsel och köbildning.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Vi ses på Ullevi!