Ta med familjen på fotboll

På IFK Göteborgs hemmamatcher vill vi ha support av änglar i alla åldrar och vi satsar extra på att ge våra yngre supportrar en upplevelse de gärna kommer tillbaka till.

Kärleken till IFK Göteborg går ofta från generation till generation och den första gången man sitter på läktaren och ser laget spela glömmer man aldrig. Vår familjeläktaren är den självklara platsen för alla familjer med barn upp till 15 år. Förutom att njuta av spännande fotboll finns det en hel del annat att göra på Familjeläktaren. Lejonet Leo är alltid på plats och ett annat stående inslag är vår station för ansiktsmålning, så att alla barn kan visa sina rätta färger.  Vid utvalda matcher har vi även fiskedamm, tatueringsverkstad och tillverkning av ballongfigurer och andra roliga aktiviteter.

Årskort på Familjeläktaren kostar 2000 kr för vuxen och 500 kr för barn (5-15 år).
Läs mer om Familjeläktaren och regler för nyttjande av årskort här. (länk till: https://ifkgoteborg.se/ga-pa-match/familj/#familjelaktaren)

Såhär bokar du era platser på Familjeläktaren
Du köper era årskort på ifkgoteborg.ebiljett.nu eller i Blåvittshopen på Gamla Ullevi.

Kontakta oss
Om du har frågor kring årskort eller Familjeläktaren, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Vi ses på Gamla Ullevi!