Sjung för Blåvitt!

Stämningen på Gamla Ullevi är omtalad. Atmosfärens hjärta och lungor är våra sjungande sektioner.
- Gamla Ullevi är vårt hem. Jag längtar verkligen efter att få spela inför våra supportrar där, säger vårt välbekanta nyförvärv Emil Salomonsson.

Vi har två läktare som är uttalat sjungande sektioner – Kommandobryggan och Bebbens Hylla.

Kommandobryggan
Kommandobryggan måste upplevas och det är ingen plats för den tyste. Här står supportrarna upp och sjunger fram vårt lag till seger och du får uppleva en fantastisk gemenskap med några av våra mest hängivna och engagerade supportrar. Rekommenderad åldersgräns är 15 år.

På Kommandobryggan, som på många sätt är Gamla Ullevis bultande hjärta, finns det totalt 1800 platser. Dessa brukar gå åt i rask takt, så det gäller att säkra sitt årskort för att vara garanterad plats.

– Ett välfyllt Gamla Ullevi med sjungande publik är något som alla borde få uppleva. Den stämning som våra supportrar skapar är det få andra som kan mäta sig med, säger Emil Salomonsson.

Ett årskort på Kommandobryggan kostar 1904 kronor för vuxen och 1200 kronor för ungdom.

På Kommandobryggan är samtliga platser nu köpta eller bokade för tidigare årskortsinnehavare på sektionen. Därför har vi startat en väntelista. Observera att det är först-till-kvarn som gäller. Du är alltså inte garanterad en plats även om du skriver upp dig på denna lista.

Här är formuläret för väntelistan.

Bebbens Hylla
Sedan 2019 återfinns Bebbens Hylla på sektion F1-F2. Bebbens Hylla är platsen för dig som vill uppleva liknande stämning som på Kommandobryggan, men ändå ha din fasta plats. Själva stolen är dock sekundär, då känslorna styr om du sitter eller står.

De som har årskort eller biljett på sektionen har tillgång till ett eget barområde*.

*Baren är tyvärr inte dimensionerad för samtliga tillgängliga platser på sektionen, utan först-till-kvarnprincipen gäller.

Ett årskort på Bebbens Hylla kostar 3700 kr för vuxen och 2300 kr för ungdom.

Såhär bokar du din plats på Kommandobryggan & Bebbens Hylla
Du köper ditt årskort enklast på ifkgoteborg.ebiljett.nu eller i Blåvittshopen på Gamla Ullevi.

Kontakta oss
Om du har frågor om årskort eller våra sjungande sektioner, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.

Vi ses på Gamla Ullevi!