Är du nästa e-commerce-ansvarig hos oss?

Nu söker vi en e-commerce-ansvarig till marknadsavdelningen hos IFK Göteborg.
Tjänsten är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.
Intresserad? Välkommen med din ansökan!

Vill du jobba med något som betyder mycket för många? I IFK Göteborg arbetar du i en miljö med höga krav och förväntningar – där en inbiten publik följer med på nära håll. Som e-commerce-ansvarig har du en viktig roll i kommunikationen med våra engagerade supportrar, partners och andra intressenter.

Om IFK Göteborg
IFK Göteborg är Sveriges internationellt sett mest framgångsrika fotbollsklubb med två Uefacupsegrar, 18 SM-guld och åtta guld i svenska cupen. Vi vill vara hela stadens lag genom att med fotboll som verktyg bidra till att bryta barriärer för att öka känslan av delaktighet, trygghet och förbättra hälsan hos stadens invånare.

Om rollen
I rollen som e-commerce-ansvarig är ditt uppdrag att via digitala kanaler skapa medvetenhet och uppmärksamhet kring specifika event och produkter. Hos oss får du optimera och utveckla digitala marknadsföringskampanjer genom experimentellt arbete och djupanalys av aktiviteter.
Du ingår som en del i vår organisation där matcher och event också är i fokus, och du är redo på att jobba situationsanpassat.
Du har passion för digital marknadsföring, paid social, analys och utveckling. Erfarenhet inom digitala verktyg och plattformar likt Google Analytics, Meta Business-program, CMS-system, CRM-system är väsentligt.
Du har goda kunskaper i Adobe-programmen.
Ett plus är erfarenhet kring SEM, Google AdWords och Display- och Banner-marketing.
Tidigare erfarenhet inom e-handel ses som meriterande.

Om dig
Vi ser gärna att du har erfarenhet inom e-handel och en relevant utbildning. Du är en lagspelare och självgående person som producerar och målgruppsanpassar innehåll. Du förstår helheten där bra kommunikation är engagerande, intäktsdrivande och varumärkesbyggande.
För att du ska lyckas och trivas i rollen är du relationsskapande och förtroendeingivande. Du uppskattas för din handlingskraft och förmåga att ta initiativ vilket vi också värdesätter i denna roll.

Skicka CV, personligt brev och gärna ett case/jobbexempel i din ansökan.

Vid frågor eller för mer information om tjänsten, kontakta gärna Magnus Eriksson på magnus.eriksson@ifkgoteborg.se eller på telefon 031-787 75 41.
Vi ser fram emot att få din ansökan så snart som möjligt till jobb@ifkgoteborg.se. Skriv ”Ansökan e-commerce” i ämnesraden.
Vi vill ha din ansökan senast 2022-08-01. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.