Fantastisk kväll på Gamla Ullevi

Storseger mot Degerfors.

Tre mål i den första halvleken – tre mål i den andra halvleken.
Matchen mot Degerfors blev en historisk kväll på Gamla Ullevi.

1–0 kom redan i den sjätte minuten, efter att Elias Hagen serverat en hörna till Gustav Svensson.
Kort därefter var Degerfors nära att kvittera, men en fantastisk parad från Adam Benediktsson höll vår nolla intakt.

I matchens 21:a minut utökade vi vår ledning genom Sebastian Ohlsson, som snappade upp en retur. 20 minuter senare, bara ett par minuter innan halvtidsvilan, utökade Marcus Berg till 3–0.

Vår kapten höll sig framme igen i den 52:a minuten och gjorde sitt andra mål i matchen, och tio minuter senare gjorde Elias Hagen sitt första mål i Allsvenskan – och lagets femte i matchen.

Den målrika föreställningen avslutade sedan i den 84:e minuten, när Oscar Wendt snappade upp en misslyckad rensning – och bombade in 6–0.

6–0 alltså, ett resultat som förkunnade en magisk kväll på Gamla Ullevi.