Biljettläget inför cupen

Tävlingssäsongen och Svenska Cupens gruppspel närmar sig med stormsteg. Här hittar du en uppdatering om biljettläget.

Om knappt två veckor startar tävlingssäsongen på riktigt med gruppspel i Svenska Cupen. Det blir tre matcher på Bravida Arena och gruppvinnaren får spela kvartsfinal 11 eller 12 mars. Så här ser biljettläget ut inför de tre gruppspelsmatcherna:

IFK Göteborg – Utsiktens BK
Måndag 20 februari klockan 18.30

1 800 biljetter är sålda till den inledande matchen i gruppspelet. 200 platser återstår på sektion G (hemmastå) och det finns fortfarande fina platser kvar på långsidans sektioner D och F.

Gais – IFK Göteborg
Söndag 26 februari klockan 13.00

Matchen är helt slutsåld. Som bortasektion har vi fått tilldelade oss sektion C (ståplats) och sektion B (sittplats), vilket innebär drygt 1 500 blåvita platser.

IFK Göteborg – IFK Norrköping
Söndag 5 mars klockan 15.15

Till den sista gruppspelsmatchen, som också är den enda mot allsvenskt motstånd, är det just nu drygt 2 200 personer som har bokat en biljett. Cirka 100 platser återstår på sektion G (hemmastå) och sektionerna E-F på långsidan är slutsålda. Det finns dock massor av fina platser kvar och vi hoppas att så många blåvita som möjligt spenderar första söndagen i mars på Bravida Arena.

Biljettpriser
Vuxen: 150 kr.
Ungdom: 100 kr.

Rabatterade biljetter för årskortsinnehavare köps via länk utskickad till alla årskortsinnehavare via e-post alternativt i Blåvittshopen. Rabatten erbjuds vid köp senast dagen före respektive match. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna på biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.