BluBianco fortsätter!

Blåvite kreatören klar för ännu en säsong.

De senaste säsongerna har föreningen samarbetat med Adrian ”BluBianco” Gejrot.
Han har skapat mängder med blåvita konstverk i form av posters, årskortsdesign och andra grafiska element.
– Det känns hedrande och roligt att Blåvitt vill fortsätta jobba med mig, säger han.

Årskorten för både dam- och herrlag har hans signatur. Liksom de populära matchaffischerna, eller posters, som vi använder i marknadsföringen inför de allsvenska hemmamatcherna.

Vi är glada att kunna meddela att den blåvite supportern och kreatören Adrian ”BluBianco” Gejrot är klar för ytterligare ett år. Det innebär att de uppskattade matchaffischerna kommer att finnas även under säsongen 2023.

– Det är väldigt roligt att jag får chansen att bidra med mina kunskaper och det jag kan för att hjälpa till att dra publik till matcherna. Jag har fått fantastisk feedback sedan jag började arbeta med Blåvitt, nästan så att det är generande ibland när folk är så positivt inställda. Men det känns såklart bara bra!

Samarbetet med Adrian är ett av många som IFK Göteborg har med supportrar med branschkunskap, inte minst kopplat till marknadsföring.

Så snart affischerna för respektive match finns på plats i Blåvittshopen och för nedladdning kommer vi att uppdatera via hemsidan och föreningens sociala mediekanaler.