Förlust i sista lägermatchen

Danska ligatvåan blev numret större på Pinatar Arena.

Efter segern mot Tromsö var det danska Viborg, för närvarande tvåa i Superligaen som startar igång igen om en vecka, på andra sidan banan.

Lagom till matchstart blåste det upp rejält, vilket även avspeglade sig på planen.

Danskarna satte en hög press omedelbart och tog efter att ha testat Pontus Dahlberg ett par gånger ledningen i matchen efter tio spelade minuter. 0–2 kom kvarten senare.

Efter halvtidsvilan byttes Marcus Berg och Sebastian Hausner ut till förmån för Johannes Selvén och Adam Carlén.

Ett lägre liggande Viborg gav oss mer yta att bygga vårt spel på, men vi hade trots det svårt att skapa några goda chanser.

Istället utökade Viborg sin ledning till 3–0 med tio minuter kvar att spela, och fastställde därmed slutresultatet.