Emans tre mål gav seger

Blåvitt vände och vann.

Eman Markovics tre mål på sex minuter gav seger i träningsmatchen mot BK Häcken.

Se matchen i efterhand i Blåvitt+

Efter en mållös första halvlek på Valhalla IP, där BK Häcken agerade träningsmotståndare, avlöste målen varandra efter pausvilan.

Häcken tog först ledningen genom Oskar Ruuska i den 57:e minuten, innan nyss inbytte Eman Markovic kvitterade i den 74:e. Häckens Johan Hammar nickade sedan in 1–2 på hörna, men direkt efter den efterföljande avsparken kvitterade Eman Markovic på nytt – den här gången efter ett instick av Hussein Carneil.

Ett par minuter senare var det dags för norsken att fullborda sitt hattrick när Hussein Carneil pressade fram ett bolltapp och frispelade honom. Ett välplacerat avslut därefter innebar 3–2 och dagens slutresultat.