Tungt poängtapp på Gamla Ullevi.

Ett mål i vardera halvlek och ett mål vardera efter 90 minuter.
Hemmamatchen mot AIK slutade i delad pott.

Ett på nytt slutsålt Gamla Ullevi trotsade kylan på Gamla Ullevi och fick se en matchinledning där gästerna började bäst.

Framför allt var det på vår högerkant vi hade det tufft defensivt, och det var just därifrån matchens första farlighet kom när Sebastian Hausner tvingades rensa en boll på mållinjen.

Ändå var det vi som skulle stå för dagens första mål.

Ett genombrott på högerkanten, och bollen till Sebastian Ohlsson. 30 minuter i in sin comeback efter skadefrånvaron blev han målskytt, när han via gästernas Sotiros Papagiannopoulos rakade in 1–0.

1–0 stod sig halvleken slut, men inte utan dystra scener när målskytten Sebastian Ohlsson tvingades bryta i matchens 38:e minut.

Den andra halvleken var chansfattig, men desto mer händelserik i närkampsspelet.

Men det var fortsatt gästande AIK som styrde matchen, och när Taha Ayaris kvitteringsmål kom i den 67:e minuten var det både logiskt och rättvist.

Något mer mål bjöd inte kvällen på – matchen slutade 1–1 efter 95 spelade minuter.