Seger i genrepet

1–0-seger.

Kvällssol på Ullevi och ett stundtals fint blåvitt spel, där Laurs Skjellerup stod för avgörandet.
IFK Norrköping besegrades med 1–0 under tisdagskvällen.

Matchen hann bara bli fem minuter gammal innan Anders Trondsen levererade en mycket fin djupledsboll på Thomas Santos.
Dansken stod för ett högklassigt inspel till landsmannen Laurs Skjellerup – som sköt 1–0 till Blåvitt.

Den resterande delen av matchens första halvlek var chansfattig, med en tydlig dominans åt vårt håll.

IFK Norrköping började bättre i den andra halvleken och kom till några bra halvchanser.
Bäst läge hade gästernas Vito Hammershøy-Mistrati, som dock fick en felträff på bollen några meter från strafflinjen och sköt över.

1–0 stod sig matchen ut, vilket innebär att vi tar en seger i genrepet inför återstarten av Allsvenskan.