Carlstrand med första allsvenska målet.

Det blev ett nytt kryss hemma på Gamla Ullevi.
Mot gästande Sirius blev det 1–1 – efter två mål i den andra halvleken.

På Gamla Ullevi gräsmatta var det gästerna som inledde den första halveken bäst och spelade både metodiskt och utmanande, något som gjorde att vi ofta hade svårt att få till något etablerat spel.

Trots att momentumet skiftade till vår fördel under slutet av den första halvleken var det återigen gästerna från Uppsala som återigen såg hungrigast ut i den andra halvleken.

Sirius skulle också spräcka lördagseftermiddagens målnolla när Joakim Persson fick tag i bollen efter en kontring, och kunde skruva in den bakom Jacob Karlström.

Men vi tog oss åter in i matchen igen och började rada upp allt fler chanser.

Linus Carlstrand byttes in i den 66:e minuten – något som skulle visa sig bli poängvinnande när han i den 72:a minuten rakade in Paulos Abrahams inspel. Målet var Linus Carlstrands första mål i Allsvenskan.

Efter kvitteringen var det en tydlig offensiv fotboll från vår sida där vi gick för samtliga tre poäng.
Men trots några riktigt fina chanser stod det fortsatt 1–1 på resultattavlan när Fredrik Klitte blåste för full tid.