Ny trepoängare på Valhalla

IK Rössö besegrades.

Johan Semere Melake och Lisa ”Mini” Johansson fixade tre viktiga poäng när vi besegrade IK Rössö, trots en sämre andra halvlek.

På Valhalla IP var det både kallt och varmt på samma gång, men när Josan Semere Melake satte ledningsbollen efter fem minuter mot IK Rössö kändes hela upplevelsen både trevlig och behaglig.

Vi mötte ett IK Rössö som inte gjorde några nämnvärda försök till att spela anfallsfotboll och såg snarare ut att försöka hålla ner siffrorna så gott det gick.

Trots att det mer eller mindre spelades fotboll mot ett mål så hade vi svårt att få till de riktigt heta målchanserna, och när vi väl kom runt på kanterna saknade inläggen kvalitet.

Kvalitet saknades dock inte när Nathalie Andersson serverade ett inlägg till Lisa ”Mini” Johansson i den 30:e minuten, som kunde göra sitt första mål för dagen.

Fem minuter senare var det dags igen.

Marieke Kramer fick bollen på vänsterkanten och hittade Johansson med ett inlägg, där hon på volley kunde utöka till 3–0.

I den andra halvleken gick tempot ner avsevärt, likaså kvaliteten.
Matchbilden påminde mycket om den i den första, men utan något nätrassel.

Matchen slutade så småningom 3–0, och vi tar åter tre viktiga poäng.