Förlust i omstarten

Första matchen efter landslagsuppehållet. Då blev det noll poäng hemma mot Hammarby.

I 20:e minuten gjorde Hammarby 1–0. En felträff på inspark från vår sida letade sig fram till Aron Johannsson, som helt fri chippade in ledningsmålet.

När vi kvitterade i 44:e minuten blev det bortdömt för offside. Christian Kouakou avslutade distinkt men den assisterande domaren valde att vinka trots att alla blåvita spelare var på rätt sida.

Vi fick ytterligare ett mål bortdömt för offside. Alexander Farnerud vinkades dock av i 53:e minuten. Den gången var domslutet korrekt.

Hammarby gjorde 2–0 i 72:a minuten. Muamer Tankovic avslutade ett snabbt anfall med ett stenhårt skott i nättaket. I stort sett otagbart för Giannis Anestis. Samma spelare gjorde sedan både 3–0 och 4–0.