2020 IFK Göteborg-Östersunds FK 2-2

Kryss mot Östersund

Vi skapade tillräckligt med målchanser för att vinna matchen. Men det blev oavgjort.

Det blev en drömstart. Vi tog ledningen redan i den tredje minuten. Efter ett fint anfall avslutade August Erlingmark distinkt inne i straffområdet.

Vi hade lägen att göra fler mål. Men istället var det Östersund som kom ikapp och förbi.

Vi missade straff vid läget 1–1. Östersund tog ledningen 90 sekunder senare. Gästernas Sonko Sundberg sköt från straffområdesgränsen och hans skott styrde sig och gick i en båge precis under ribban och bakom Giannis Anestis: 2–1 till bortalaget.

Nästa mål dröjde. Men det var vi som gjorde det. I 85:e minuten kom det efterlängtade läget. Och än en gång var August Erlingmark framme och sköt in bollen: 2–2.